Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '10

 
Kategori
İnternet
 

Anket Doldur Para Kazan

Anket Doldur Para Kazan
 

Anket doldur para kazan


İnternetten para kazanma yolları içersinde şüphesiz en kolay ve özel bir beceri gerektirmeyen sistem anket doldur para kazan sistemi.

Bazı okuyucularım deneyip ilk kazançlarını aldıklarını söyledi fakat arada bir kaç kişide mailine anket gelmediğinden şikayetçi oldu.

Bu yazıyı bu yüzden yazma gereği duydum. Öncelikle şunu mutlaka belirtmem gerekiyor. Anket doldur para kazan sistemi ile para kazanmak istiyorsanız, en az 15-20 anket şirketine üye olmalısınız. Detaylı Anket siteleri listesi için sayfanın en altındaki verdiğim bağlantıdan anket siteleri rehberini bakın.

Bu üye olduğunuz anket şirketlerinin profil sayfarını mutlaka tam olarak doldurmanız gerekiyor. Bu işte para kazanamayanların en büyük sorunu bu arkadaşlar. Profil bilgilerini tam olarak doldurmazsanız size anket göndermezler. Çünkü her anketi herkese göndermiyorlar. Sizin sosyal durumunuza, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza göre anketler gönderilmekte.

Örnek vermek gerekirse, ilgil alanınızda elektronik cihazlar varsa, elektronik ürünler satan bir şirketin anketlerini mailinizde görebilirsiniz. Bu yüzden profil bilgilerinizi doldururken tüm alanları doldurmaya dikkat edin. Hiç boş alan bırakmayın.

Haklısınız anket doldur para kazan işinin en zor yanıda bu. Tüm anket şirketlerinin profil bilgilerini doldurmak zaman alıyor. Fakat bu konuda da bir önerim var. Bu formları önceden yazılmış cevaplarla otomatik olarak doldurmak için hazırlanmış programlar var. Program sanırım aşağıda verdiğim linkteki rehber ile birlikte veriliyor. İndirmek için linkteki siteye bir göz atın.

Bu konuya ilgi çok yoğun. Çok fazla soru geliyor. Tüm bu sorulara cevap vermek benim için biraz zor o yüzden aşağıda "Sıkça Sorulan Sorular"ın cevaplarnı yazıyorum.

1- Anket şirketleri ne zaman paramızı ödüyorlar?

Anket şirketlerinin hepsinin kendine özgü ödeme politikaları var. Hepsi kendine göre bir alt limit belirlemiş. Bazıları 10$ da bile ödeme yaparken bazılarında paranız 100$'a kadar birikmesi gerekebiliyor. Eğer ödeme çek ile yapılıyorsa bence 100$ dan aşağısı iyi olmuyor, çünkü çeki bozdururken bazı kesintiler olabiliyor.

2- Anket şirketleri paramızı hangi yollarla ödüyorlar?

Anket doldur para kazan firmaları genelde ödemeleri çek ile yaparlar. Bir üst mesajımda belirttiğim gibi belirli bir limite ulaşınca çekiniz ev adresinize postalanıyor. Her hangi bir şekilde çek elinize ulaşmazsa yeniden çek talep edebilirsiniz. Bazı firmalarda çeşitli online ödeme sistemleri ile para gönderiyorlar. Bunlardan en çok kullanılanıda Paypal'dir. Ben henüz havale ile para gönderen bir firmaya rastlamadım.

3- Anket doldurarak para kazan işinde aylık ne kadar kazanabilirim?

Aslında net bir rakam vermek yanlış olur. Çünkü herkesin bu işe verdiği önem farklı oluyor. Bu işi sanki mesleğiniz gibi önemseyip yaparsanız güzel para kazanırsınız. Aslında ne kadar kazanacağınız, ne kadar anket sitesine üye olduğunuz ve günde nekadar anket doldurduğunuzla doğru orantılıdır. Günlük 2 anket doldurup ayda 300$ kazanmak mümkün. Bunu yükseltmek birazda sizin ne kadar boş zamanınız olduğuna bağlı. Çok sayıda anket doldurmak için Anket siteleri listesi veritabanını satın alarak (form doldurma programı hediye ediliyor) buradaki denenmiş ödeme yapan anket sitelerine üye olabilirsiniz. Bol kazançlar.

 
Toplam blog
: 13
: 37430
Kayıt tarihi
: 13.06.10
 
 

1981 Mayıs Doğumluyum. Tipik bir Boğa Burcuyum. Ticaret ile uğraşmaktyım. Son 5 yıldır E-Ticaret dan..