Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '15

 
Kategori
Sinema
 

Ant-Man

Ant-Man
 

Bugün size ünlü çizgi film yayımcısı Marvel'in bize sunduğu son kahraman Ant-Man'den bahsetmek istiyorum. Son filmleri Yenilmezler 2 (Avengers age of ultron) dan sonra bu filme biraz çekinerek gitmedim desem yalan olur. O filmin sonları az da olsa bitse de gitsek dedirtmişti.

Ama açıkçası bu film beni çok şaşırttı; şöyle ki...

Yönetmenle başlayalım isterseniz, Peyton Reed filmin başlarında kafanızı biraz karıştırıyor olsa da film biterken herşey yerli yerine alıyor. Bunda senaryonun güzel kurgulanmasının da payı var. Yönetmenin aklımda kalan en önemli filmi Bay Evet'den sonra bu filmi de keyif veriyor

Oyunculardan baş karakter Ant-Man'imiz Paul Rudd ve Dr.Hank rolündeki usta Michael Douglas çok çok iyiler. Michael Douglas'a yeni bir Çılgın Profesör tiplemesi tam oturmuş. Diğer yardımcı rollerdeki (Ant-Man'in arkadaşları gibi) karakterler oldukça başarılı olmakla birlikte Profesör'ün kızı Hope rolündeki Evangeline Lily biraz sönük kalmış. Özellikle bazı yüz ifadeleri güldürmedi değil.

Senaryoyu başarılı bulduğumu başlarda da belirtmiştim, sizi 117 dk boyunca dış dünyadan kopararak gerçekten filme alıyor hatta gerçek olabilir mi bile diyorsunuz:) Filmde hayvanseverlikle ilgili alt mesajları çok beğendim.

Filmde görüntüler ve müzik çok iyi. 3d yi her ne kadar çok sevemiyor olsam da bu filmde çok başarılı olmuş ayrıca etrafınızdaki küçük nesnelerin nasılda büyük bir dünyaları olduğunu fark ediyorsunuz

Filmin geneli çok eğlenceli, Batman ve Süpermen tarzında bir kahramanlık beklemeyin daha ziyade ailemizin fantastik kahramanı gözüyle bakabilirsiniz Ant-Man'e. Espriler, kurgu, görüntüler, oyuncular ve hikaye size güzel bir 2 saat vaat ediyor.

Sinemada, olmadı Dvd'de, yine olmadı Tv'de çıktığı zaman, ister arkadaşınızla, ister çocuğunuzla, isterseniz tüm aile izleyebileceğiniz etkileyici bir film çıkmış diyebilirim. Bunu sinemadan çıkarken izleyenlerin tepkilerinden anlayabiliyorsunuz.

Puanım 7,5/10

Herkese iyi seyirler

Eleştiri ve görüşleriniz için: Twitter: @dincerozden

 
Toplam blog
: 21
: 2723
Kayıt tarihi
: 13.07.13
 
 

İstanbul doğumluyum ve bu Şehri çok seviyorum. Finans Sektöründe çalışıyorum. Sinema, kitap, spor..