Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

"O" ve diğerleri

"O" ve diğerleri
 

Herkesin hayatında bir ‘o’ vardır unutamadığı özlediği…

Biri girer hayatınıza önceleri herkes gibi olur sonra farklılaşır sizin için özel olur zamanla kendine orda kocaman bir yer açar. İşte sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Çünkü o herkesten ayrılmış sizin gözdeniz olmuştur. Önce o vardır sonra diğerleri.

Yeri gelir en sevdiğiniz insanları bile karşınıza alırsınız. Onun için fedakarlıklar yaparsınız.

Zaman geçer daha da bir yerleşir yerine hiç gitmeyeceğine bile inanırsınız, gitmesinden korkarsınız o giderse yarım kalmaktan korkarsınız.

 Geçmişiniz, kurduğunuz hayalleriniz, geleceğiniz olmuştur artık…

 Ama gün gelir birde bakarsınız yarım kalmışsınız. Hayalleriniz gitmiştir; geleceğiniz gitmiştir. En korktuğunuz şey başınıza gelmiştir.

İşte o günden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Önceleri duruma alışmaya çalışırsınız. Zamanla hayatınıza devam edersiniz tekrar sevilmek, sevmek istersiniz. Elbet çıkar birileri karşınıza. Seversiniz (ya da siz sevdiğinizi sanarsınız) belki evlenirsiniz bile ama kimse onun gibi olamaz.

 Kim gelirse gelsin hayatınıza hep ondan bir parça ararsınız onun gibi baksın onun gibi sarılsın istersiniz. Konuşmadan anlaşılmak istersiniz. Ama olmaz.

 Onu unutmak istersiniz. Diğerini onun yerine koymak istersiniz. (belki de en büyük yanlış birilerini onun yerine koymaya çalışmakla başlar.) Ama yapamazsınız. Geleceğinize yerleştirdiğiniz birini hayatınızdan çıkarmak o kadarda kolay değildir. Hayallerinizden onun yüzünü silip bir diğerini koymak kolay değildir.

Sadece zamanla diğerine alışırsınız.

Ama kimse onun gibi olamaz…

 
Toplam blog
: 2
: 381
Kayıt tarihi
: 21.11.11
 
 

1989 yılında İstanbulda doğdum. Benim şehrim dediğim Eskişehir'de üniversite öğrenciyim. insanlar..