Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '18

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

11.Uluslararası Elazığ Çayda Çıra Film Festivali Büyük Çoşkuyla Kutlandı…

11.Uluslararası Elazığ Çayda Çıra Film Festivali Büyük Çoşkuyla Kutlandı…
 

Geçtiğimiz günlerde 11.Uluslararası Elazığ Çayda Çıra Film Festivali Elazığda görkemli bir şekilde yapıldı.
 
Elazığ Kültür ve Sanat Derneği Sayın Serdar Kara tarafından düzenlenen festivale; Bulut Aras, Defne Yalnız, Gökhan Güney, İbrahim Muratoğlu, Serkan Kuru, Türkan Kılıç, Kıvanç Terzioğlu, Güngör Bayrak, Şenay Gürsoy, Fatih Doğan, Beyza Çimenot, Yusuf Sezgin, Serap Gedik, Alican Sekmeç, Burhan Akdağ, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Cenk Babaeren, Tuğçe Babaeren, Fatma Korkutata, Ekrem Doydu, Kamil Çevikalp ve Ece Müderrisoğlu'nun da olduğu önemli sayıda sanatçı ve oyuncu katıldı.
 
Uzun Metraj Sinema Jürisinde Murat Şeker, Hakan Bilgin, Hilal Saral, Elif Dağdeviren gibi çok önemli isimlerde bulundular.
 
Bu seneki Onur Ödülleri Bulut Aras, Defne Yalnız’a giderken unutulmayanlar kısmında da onur ödülü rahmetli Öztürk Serengil’e gitti. Kızı Sevgili Seren Serengil geceye katılamayınca ödülünü ben kendilerine ulaştırmak adına aldım.
Festivalin Uzun Metraj Sinema Ödüllerini; En İyi Film: Eksi 1, En İyi Yönetmen: Orhan Oğuz, En İyi Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran, En İyi Kadın: Öykü Karayel, En İyi Erkek: Ercan Kesal, En İyi Senaryo: Toz filmi / Eksi 1, En İyi Müzik: Bana Git De Filmi / Mezarcı Filmi aldı.
  
Sağlıcakla kalın ama Sevgisiz Kalmayın…
Saygılarımla…
KIVANÇ TERZİOĞLU
 
 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..