Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '18

 
Kategori
Astroloji
 

15 Şubat Yeniay ve Kısmi Güneş Tutulmasının Burçalara Etkisi

15 Şubat Yeniay ve Kısmi Güneş Tutulmasının Burçalara Etkisi
 

(15 ŞUBAT 2018 SAAT: 23:50)

KOÇ: Sosyalleşiyor. İnsan ilişkileri artıyor. Sosyal çevre değişebilir. Başına iyi şeyler gelecek. Seyahat, eğitim, birden yurtdışı programı aktif olabilir. Bekarlar için 13-15 yeni tanışmalar, flört, tutkulu aşk hayatı aktif. 17 Şubat’ ta bağışıklık sistemine dikkat. Çevrenizden gelen hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir.

BOĞA: Derin ve değişik şartlar söz konusu. Önemli bir değişimin başlangıcı. Kariyer ve ev hayatlarında ciddi kararlar. Kariyerinde hızlı gelişme ve genişlemeler olabilir. 18 Şubat’tan sonra çevre ile önemli, faydalı görüşmeler gündem.

İKİZLER: Çok net eğitim, yakın akrabalar, komşular gündem. Yolculuklar, medya ve yayın alanında büyüme. Yaratıcılık artıyor. Yeni tanışmalar ve aşklar söz konusu. 11-17 Şubat küçük kazalar ve iletişimde yanlış anlaşılmalara dikkat… Fikir ayrılıkları için zihni sabitlemek gerek.

YENGEÇ:  Parasal kazançlar gündem. Maddi gelirler artacak. Zam, prim, miras, ortak gelirler, ikramiye süprizleri olabilir yalnız 2. evdeki gezegen önemli iyi bir konumda değilse  ve sorunlu açılar  varsa kayıp da getirebilir. Diş tedavisi, küçük operasyonlar gündem olabilir. Kumar-borsa gibi güvensiz olaylara girmemek gerekir. Mantıklı adımlar atılması önemli.

ASLAN: Duygusal değişimler söz konusu. Problemler son buluyor. Hayatınızda olumlu ve önemli başlangıçlar söz konusu. Boşanma, ilişkiyi sorgulama, evlenmeye karar verme gündem. Yalnızlar için başlangıç, beraberlikleri olanlar için sorgu zamanı. Ortaklıkla ilgili yeni kararlar için egosal çatışmalara dikkat.

BAŞAK: Ortak çalışmalar ve  iş hayatı aktif. Beslenme ve yeme içme dikkatli olunması gereken konu. Yeni kararlar, kendiniz ile ilgili sıkıntılara formül arama sonuç getirebilir. Tansiyon sorunu olanlar biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Beklenmedik ilişkiler ve eski sevgiliden gelen sinir bozucu haber çok takılmaya değmez. Evcil bir hayvan almayı düşünüyorsanız bunun için uygun zaman şimdi değil.

TERAZİ: Aşk ve ilişkiler hareketli, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler ve haberler söz konusu. Aşk, sevgi ve ilişkiler alanında şanslı. Problemler bitiyor. Anne olmak isteyenler için uygun bir zaman dilimi. Seyahat artabilir. Gizli yeni hayranlar ortaya çıkabilir. 25-27 Şubat şanslı bir tarih.

AKREP: Kariyerde sıçrama söz konusu. Aile ve ev hayatı ile ilgili yeni düzenlemeler gerekebilir. İki hafta boyunca para kaynaklarındaki artış harcamaları da getirebilir. Gelir gider dengesini önemsemek gerekir. Yeni İş fırsatlarını değerlendirmek önemli. Borçlanmamaya dikkat...

YAY: Gevşeme ve rahatlama zamanı. Olumlu gelişmeler artık hissedilebilir oluyor. Yeni eğitim, daha sosyal olma, kardeşler, akrabalar ziyareti, strateji, plan ve hayat akışı ile ilgili planlar söz konusu. Yeni bir iş kurmak veya mesleki kurslar aktif.

OĞLAK : Önemli bir dönem. Finansal konular gündem. Kazanç-kayıp, Ciddi harcamalar hızlanacak ve bir o kadar gider oluşacak. Hem geliyor, hem de gidiyor. Yeni bir marka yaratımı ve buna yatırım ekstra kazanç getirebilir. Önemli kişilerle önemli görüşmeler ve ilerleme söz konusu.

KOVA: En önemli olaylara Aslan’dan sonra siz gebesiniz. Karşınıza çıkan kişileri anlamaya çalışın. İlişki problemlerini, açık ve net ortaya koyulması gerek. Kadın figürleri ile ilgili gerginlik olabilir. Hayatınızda umulmadık yenilikler söz konusu. Takdir göreceksiniz. 21-26 Şubat para fırsatı.

BALIK: Ortak gelirler ve ortak kazançlar hareketli. İş hayatında güç odaklarını aşma çabası sonuç getirecek, kendi işini yapan Balıklar için dikkatli olunması gerekiyor. Çalışma hayatı ile terfi, bitiş, atama söz konusu. Balık burcu bayanlar için 13 ve 17 Şubat yeni ilişki fırsatları için şanslı fakat Neptün bulanıklık yarattığı için beklenmedik sonuçlara karşı temkinli olmak gerekir.

Sevgilerle...

Astro Terapist Hülyanida Şahin

 
Toplam blog
: 31
: 527
Kayıt tarihi
: 27.11.17
 
 

İlk profesyonel çalışma hayatına staj için girdiği Sabancı Holding İnsan kaynakları yönetimi dair..