Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşık erkeklerin vücut dili

Aşık erkeklerin vücut dili
 

Aşk, arkadaşım kolay bulunmuyor. Bazen bulduğunun aşk olduğunu sanıyorsun da sonra bir bakıyorsun ki sen çok başka şeylerin peşindeymişsin. 
 
Aşık adamın her halinden belli oluyor da genelde biz kendi hissettiklerimizin yoğunluğuyla karşımızdakinin nasıl da aşık olmadığını fark edemiyoruz. İşte size yol gösterecek, aşık erkeklerin vücut dili. Adam dediğin 5 lisan da bilse aha bu dili konuşmuyorsa yol ver gitsin : )
 
Elini tutmalı
 
Öyle bir tutmalı ki elini bir daha hiç bırakmayacak sanmalısın. Elini tuttuğunda içini titretmeli. Elini tutmak için bahaneler üretmeli. Araba kullanırken bile elini tutmaya çalışıyorsa yanında olduğunu hissetmek istiyordur.
 
Gözünün içine bakmalı
 
Yan yana uzanırken bir koltukta, yüzündeki tüm çizgileri, kırışıklıkları, benleri sayarken ve her birinin farkındayken gözünün içine bakıp saçını okşuyorsa şekerim, yavaşça kollarını etrafına dola ve bir daha hiç bırakma.
 
Kapınızı açmalı
 
Aşık adam sevdiği kadın için tam bir centilmene dönüşür. Kaldırımda yürürken yolun tarafına o geçer, kapınızı açar, size yol verir. Haldır huldur "Arabaya bineyim de bir an önce şu soğuktan kurtulayım" diye düşünen adamla olmaz. Zira kendisi henüz "adam" olamamıştır.
 
Sizi rahat ettirmek onun hobisi
 
Otururken üşürsünüz ve onun da üşüdüğünden adınız gibi emin olsanız da çıkarıp ceketini verir. Birlikte uzanırken rahat olup olmadığınızı sorar durur. Ayaklarınız üşür, avuçlarına alır ısıtır. Hah işte varsa böyle bir adam bırakmayın.
 
Aslında bunlar çok klişe gelebilir. "Ne alakası var" da diyebilirsin. Lakin aşık adam her halinden belli oluyor. Canın yandığında içinin gittiğini görüyorsun, karnın acıktığında seni doyurmak için her şeyi yapacağını biliyorsun. Her erkeğin aşkını göstermek için farklı bir yöntemi olabilir. Ancak bu saydıklarım öyle temel şeyler ki bunları yapmayanla nasıl olur bilemem.
 
En önemlisi de seni "SEN" gibi seviyorsa, her sorunu her sıkıntıyı bir öpücük geçiriyorsa, egosu değil de seninle mutlu olmak önemliyse onun için hayırlısı olsun. Karşındaki adam sana bal gibi aşık. 
 
Bunları sana hissettirmeyenle de işin olmasın, hayat kısa; hem de aşk zannettiğimiz şeylerle vakit harcamayacak kadar çok kısa...
 
Lolipop
 
 
Toplam blog
: 29
: 1429
Kayıt tarihi
: 04.09.15
 
 

Kadınların kara kutusu ..