Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '18

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Aura Nedir, Ne Değildir?

Aura Nedir, Ne Değildir?
 

Aura (atmosfer) kavramı, tüm varlıklar için ortak olarak kullanılan bir kavramdır. İnsanda vücudu sarmalanmış halde kendine özgür rengi olan bir elektromanyetik alan bulunmaktadır, bu elektromanyetik alana aura adı verilmektedir. Aura alanı vücudumuzdan 20-25 cm dışa doğru uzanmaktadır.
 
Bu alan, aynı zamanda bir kalkan görevi üstlenmektedir. Güçlü veya güçsüz olması, bir çok durumu etkileyen faktörü oluşturur.

Örnek olarak; "Aurası güçlü olan kişiler daha zor hasta olurlar ve negatif durumlar söz konusu olduğunda etkilenmezler. Aurası zayıf olan kişilerde ise bu durum tam da tersini yansıtmaktadır.
 
Vücudumuzu sarmalayan Aura iki çeşitlidir; Spiritüel (Ruhsal) ve Eterik (Enerjik). 
 
Eterik aura, insanlar tarafından görülebilme özelliğine sahiptir. Aura gördüm, rengi budur dediğimiz şey Eterik bedenin yansımasıdır aslında. Dünya üzerinde yer alan canlı veya cansız her nesnenin aurası bulunmaktadır ve bazı insanlar tarafından da görülmektedir. 
 
Daha önceki makalelerde bahsettiğimiz üzere vücudumuzun içerisinde çeşitli güç merkezleri yer almaktadır. Bu güç merkezlerine, çarka adı verilmektedir. Vücudu sarmalayan aurayla çakralar birlikte senkron bir şekilde çalışmaktadır. Aura, beyaz ışığı emme özelliğine sahiptir ve emilen beyaz ışık, çakralara iletilir.
 
İnsan auralarının renkleri ruh halimize, psikolojik durumumuza ve bulunduğumuz ortamlara göre değişkenlik gösteren şekildedir. Bir çoğumuzun rengi gün içinde renkten renge girerek dengeyi sağlamaktadır. Gerçek anlamdaki içsel/ruhsal durumumuzu bu renkler vasıtası ile tespit edebilmemiz mümkündür. Normalde doğuştan aura rengi yeşil olan bir kişi cenaze evine gittiğinde o renkli kişiliği bir kenara atıp gri renginde durum sergilemektedir ve daha sakin bir ruh haline bürünmektedir. Bu tür yansımaları sürekli yapmaktayız.
 
Dünyada akla gelen her şey, titreşim halindedir. Durum böyleyken, insan auroası ise evrendeki titreşimleri algılayabilir şekilde var edilmiştir. Aynı zamanda auralar, çevremizde bulunan diğer kişilerin auralarıyla da (yan yana olduğumuzda) etkileşim içerisine girmektedir.
 
Kişilerin auraları arasındaki etkileşim uzun sürerse, her geçen zamanda enerji alışverişi de paralel olarak artış göstermektedir. Bu etkileşimden atalarımızın bizlere bıraktığı bu söz "Üzüm üzüme baka baka kararır". Ruh halimiz, fiziksel özelliklerimiz, konuşmamız, gülmemiz, düşünce yapımız sürekli bu alışverişler vasıtası ile benzerlik gösterir duruma gelebilir.
 
Auraların bir diğer özelliği de, katmanları olmasıdır. Etetik bölgede, evrenden ve çevremizde bulunan canlılardan yaşam enerjileri gelir (çi, ki, prana) ve bu enerjiler çakralarımıza aktarılıp vücudumuz için kullanılır. Psikolojik alandan bakıldığında ise spiritüel dünya ile birtakım bağlantı akışı gerçekleşmektedir. 
 
Auramı Nasıl Görebilirim?
Aaura'yı görmek için yapılan pratik loş bir odada rahat bir yere oturarak gerçekleştirilebilir. Bunun için yapılması gereken adımlar aşağıdaki gibidir.
 
- Ellerinizi 30 saniye boyunca hızla birbirine sürtün.  
- Sürtme işleminin ardından avuçlar birbirine bakacak ve aralarında biraz mesafe olacak şekilde tutun, ileri ve geri hareket ettirin. Bu esnada, aralarındaki mesafenin değişmemesine özen gösterin.  
- Sonrasında, avuç içlerine baksın.  
- Avuç içlerinde dumana benzer bir şey belerecektir, bu arua'dır.  
- Eğer bu işlem her gün tekrarlarsanız, aura rengarenk olarak görünmeye başlayacaktır.  
 
Başkasının Aurasını Görebilir miyim?
Tabiiki, biraz daha çalışırsanız görebilmeniz mümkündür. Biraz daha eğitim ile aura üzerinden insanların ruh hallerini, hastalıklarını bilebilmeniz mümkün olacaktır. Konu üzerine yazılmış tüm kitapları okumanızı öneririm. Kabaca anlatmak gerekirse; aurası görülmek istenen kişiye 2 metre bir mesafede durulur. Bu kişiye, odaklanmadan bakılır. Bir süre sonra karşıdaki kişinin aurası görülmeye başlanacaktır. Aurolar, kişilerin ruh durumlarına göre şekil alırlar. Öyle ki yaşamda mutlu olan kişilerde aurolar kesiksiz ve renkliyken, mutsuz kişilerde durum tersidir. Mutsuz kişilerin aurası gri ve kırıklı yapıdadır.
 
Kirlian fotoğrafçılığı
Daha hızlı ve seri bir şekilde bunu görebilmeniz mümkün kılan tekniktir. Bay ve bayan Kirlian'ın yaptığı kamera ile şans eseri olarak ortaya çıktığı Kirlian fotoğrafcılığı, enerji yüklü olan nesenelerin filmlerde bir görüntü bırakmasına yol açabilecek bazı değişikliklere neden olduğu sonucu ile gelişmiştir. Kirlian fotoğrafçılığı, yüksek voltajlı, yüksek frekanslı, düşük amperli elektrik alanına dayalı aygıtlarla nesnelerden yayılan birtakım ışınımları fotoğrafik olarak saptamayı amaçlayan elektrografik fotoğrafçılık tekniğine verilen addır.
 
Kirlian fotoğrafçılığında kullanılan aygıtlar, en basit şekliyle, izole edilmiş bir kutu içerisinde bulunan, bir sıkma plakasıyla, fotoğraf camıyla veya bir optik aletle irtibatlandırılmış bir yüksek frekans kıvılcım üretecinden oluşur. Bir kamera gerektirmeyen aygıt, elektrik akımlarıyla saniyede 75.000-200.000 elektrik salınımı yapabilen jeneratörler gerektirir. Bu jeneratörler de çeşitli optik aletlere ve mikroskoplara bağlanabilir. Kirlian fotoğrafçılığı alanında çalışma yapan araştırmacılar, koronanın canlının heyecan ve sağlık durumlarına bağlı olarak renk ve ışıma değişiklikleri gösterdiğini belirtmişlerdir.
 
Kirlian fotoğrafçılığı ve benzeri çeşitli tekniklerle organlardan ve canlılardan yayılan eflüvleri gösteren fotoğraflara metapsişikte eflüvyoğrafi (effluviographie) adı verilir.
 
Aura Nasıl Güçlendirilir?
Genelde aurada yırtılma ve titreşim bozuklukları varsa bu tür vakaların iyileştirilmesi Bioenerji ile mümkündür. Eğer auranızda yırtık, bozulma ve negatif titreşimleri hissedebilir seviyedeyseniz buradan sonrasını okumanıza gerek yoktur.
 
Enerjinizi yükselten ve auranızı güçlendiren şeylerden bazıları ise bunlardır;
- Günlük olarak en az 20dk meditasyon yapmalısınız.
- Dik yürüyüp, dik bir şekilde oturmalısınız.
- Normal öğününüzden daha az yemelisiniz, yediğiniz zaman da dikkat etmelisiniz. 
- Enerjinizi düşerecek negatif ortamlardan ve durumlardan uzak durmalısınız.
- Pamuklu ve bambu giyim tercih etmelisiniz, saten ve naylondan üretilmiş kıyafetler giymemelisiniz.
- Sürekli pozitif düşünmelisiniz, negatif olan herşeyi hayatınızdan çıkarmalısınız.
 
Enerjinizi yükseltecek çalışmalar yapmanız her açıdan fayda sağlayacaktır.
 
 
 
 
Toplam blog
: 6
: 160
Kayıt tarihi
: 02.05.18
 
 

Öncelikle şunu belirteyim, ben kesinlikle mucize yaratmıyorum! Bu yola eşim, çocuğum,  kardeşim, ..

 
 
 
 
Toplam blog
: 6
: 160
Kayıt tarihi
: 02.05.18
 
 

Öncelikle şunu belirteyim, ben kesinlikle mucize yaratmıyorum! Bu yola eşim, çocuğum,  kardeşim, ..