Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '20

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Badem Göz Estetiği

Etkileyici bakışlar kırışıksız göz altları, düşük olmayan göz kapakları, iri çekik göz yapısı onu kadın ve erkeğin olmazsa olasıdır. Badem Göz uygulaması günümüzde güzelliğin simgesi haline geldi. Diğer estetik operasyonlardan tr önemli Diğer farkı 25 Yaş Sınırındakileri tarafından sıklıkla tercih ediyor. İşlem saçlı deriden göz uçlarının çekilmesi ile yapılır. 3-4 yıllık veya 6-8 yıllık kalıcılığı olup, kalın ipler atılarak yapılır İşlem sınırlı uyuşturma altında 15-20 dk sürüyor.

 

Ayrıca tek kaş kaldırma gibi bunun benzeri biçimde sebeplerden kaynaklı asimetrileri de düzeltmeye yarayan bir tedavi yöntemidir. Badem Göz Estetiği hafifçe yukarı doğru çekilerek gözün iri gözükmesini, bakışların daha anlamlı ve derin bir ifadeye kazandırılır. Burada en mühim detay çekikliğin tam olarak olmasıdır. Çoğu zaman makyajla verilmeye çalışılan ifadenin kalıcı olması amaçlanmaktadır.

 

Badem göz estetiğini kimler yaptırabilir?

 

Badem Göz Estetiği yüzde yüz% bireyin estetik algısına karşın uygulanan bir işlemdir. Burada asıl önemli olan konu yüzümüzün ve göz yapınızın estetik işlem için uygun olup olmadığıdır. Özellikle yaş sebebi gerek düşük göz yapısına haiz bireyler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Doktorunuzla yapacağınız görüşme sonrası bu işlem yaptırmak isteyip istemediğinize daha net karar verebilirsiniz. Badem Göz Estetiği kişinin görüntüsü ve öz güveni açısından artı bir değerdir.

 

Badem Göz Estetiğinin Sosyal Hayata Etkisi

 

Badem Göz Estetiği, düşük göz iyileştirilmesinin devamlı makyajla kapatılmaya çalışmayı ortadan kaldırmaktadır. Düşük gözlü olmayan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilme nedenidir. Ayrıca Badem Göz siz söylemedikçe zor kabul edilen bir estetik operasyondur. Çevrenizdekiler sizde farklı bir değişiklik olduğunu söylese de yara dikiş vs izi olmadığından sizin operasyon geçirdiğinizi anlamakta zorlanır. Düşük göz yapısı kişide çok daha yorgun bitap bitkin bir ifade verirken bu uygulama sayesinde dinç bir görünüme kavuşmasını sağlar.

 

Badem Göz Estetiği gözlerin daha çekik bir hale bir duruma getirilmesi için yapılan bir işlemdir. Bu kısa operasyon yardımıyla gözler daha göze çarpan dikkat çekici ve daha çekici bir duruma dönüşebilir. Badem göz ameliyatı ya da öteki Adıyla badem göz estetiği oğul yıllarda hanım adam birçok ferdin başvurduğu estetik bir operasyondur. Özellikle bayanlar badem göz ameliyatını çok istemektedirler. Çekik göz diye isimlendirilen badem göz estetiği ile bayanlar göz kenarlarını daha belli göz alıcı, en çok ta gözleri daha dikkat çekici ve cazibeli hale getirmek İçin yerci edilmektedir.

 

Dakikalarca makyaj derdinden kurtaracak olan badem göz ameliyatı meraklısı çok fazla sayıdadır. Avrupa'dan ve dünyanın çeşitli ülkesinden bu etkileyici operasyonu yaptırmak için ülkemize giren özellikler sayısı küçümsenmeyecek derecededir. Özellikle İstanbul bu konu ile ilgili başı çekmektedir.

 

Badem Göz Estetiği Kimlere Yapılır?

 

Badem göz estetiği genellikle göz kenarları düşük olan kişilere, düşük göz Yapısı sebebiyle yüzünde mutsuz ifade takınan kişilere, bu göz yapısı ile onu vakit kişilere, yorgun uykusuz görünüm vermektedir. Düşük göz yapısı sonucu sürekli kısa bir operasyonla yapılabilir. Burada önemli olan hastanın klinik bulguları dır. Yüz hatlarınız, yüzümüzün oval olması nedeniyle benzer şekilde benzer şekilde özellikler badem göz ameliyatında mühim bir rol oynar.

 

Kaynak : https://hakanyuzer.com/badem-goz-estetigi/

 
Toplam blog
: 11
: 75
Kayıt tarihi
: 12.10.19
 
 

1994 yılında TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sınavında ilk yüze girdi ve yüksek bir puan alarak, SAĞL..