Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bakan Yazıcı hangi ülkede yaşıyor?

Bakan Yazıcı hangi ülkede yaşıyor?
 

Devlet Bakanı Hayati YAZICI,Hangi avrupa ülkesinde Yaşıyor.


Bunlar ümidin düsmanı sevgili.. 

Doğmamış çocukların, basılmamış kitapların.. Demokratik ve laik Türkiyenin. 

Ülkemizde demokrasi adına pek çok yapılıyor. Demokratik anayasa için referanduma gidebilen bir ülkeyiz biz. Halkımız yapılacak olan herşeye karar veriyor. Satılacak olan kamu işletmelerine, Libya'da Kaddafi'nin ortadan kaldırılmasına, ortadoğuda BOP eşbaşkanlığını kimin yapacağına. Biz sınır kapılarında suç işlediği söylenen yurttaşlarımıza bile huzurları bozulmasın, yorulmasınlar diye bulundukları yere savcı, hakim gönderen bir ülkeyiz. 

Yapılan Demokratik oylamalar sonucu Gazeteci Ahmet Şık tarafından hazırlanan İmamın Ordusu isimli taslak Kitabın yayınlanmaması bile Halk Oylaması sonucu ile kararlaştırılıyor. Tam Bağımsız yargımız sosyal hukuk devletlerine örnek uygulamalar yapıyor. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinden bugüne kadar tek bir davada bile Ülkemiz aleyhine çıkmış karar yok. Binlerce İnsan Hakları İhlali Davası bizim ülkemiz için geçerli değil. 

Bunca demokratik hak yalnızca ve yalnızca Avrupa ülkelerinde ve ileri demokrasinin yaşam sürdüğü ülkerde var. Başbakanımızı hiç dinlememişsin. Tutuklu tek bir gazetecimiz bile yok bizim. 

Bizim ülkemizde gazeteciler tutuklanmaz. Kitaplar yasaklanmaz ve yakılmaz. 1980 yılındaki darbe de bizim ülkemizde olmuş değildir. Bizim ülkemizde 1960'da asılanlar yoktur. 1971'de 3 bizden, 3 te sizden diyerek idam edilenler bulunmaz. Bizim ülkemizde öğrenciler eğitim süreçlerinde parasız eğitim görürler. Üniversite eğitimlerini tamamlayanlar ülkemizin dört bir yanında hemen göreve başlar ve insanca bir yaşam seviyesinde maaş alırlar. 

Örnek olsun diye sana Devlet Bakanımız Hayati Yazıcı Bey'in gazete manşetlerine yansımış açıklamasını ekledim. 

Sevgili... Ben böyle bir ülkede yarınından kaygı duymadan, huzurla yaşıyorum. 

Benimle birlikte huzur içinde yaşar mısın? 

 
Toplam blog
: 3
: 541
Kayıt tarihi
: 24.03.11
 
 

Grafiker- Fotoğrafçı- Reklamcı CNC ve Lazer Kesim ..