Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '12

 
Kategori
Siyaset
 

BDP'li milletvekillerinin burnu uzuyor!!!

BDP'li milletvekillerinin burnu uzuyor!!!
 

BURNU UZAYAN BDP'LİLER!!!


Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında BDP’li sayın vekilimiz Altan Tan beyin konuşmalarını dinledim. Ya bu insanlar çok aptallar ya da bizi aptal sanıyorlar. Bence beyinleri öyle şartlı çalışıyor ki kendileri de bir çok yalana inanıyorlar.

Ben bunları kesinlikle yargılamıyorum…

Sadece şu sözü hatırlatmak istiyorum ‘’Ön yargıyı yıkmak atomu parçalamaktan zordur’’

Bunlarda öyle bir önyargı ve at gözlüğü var ki göremiyorlar. Görme özürlü bir insan size omuz atarsa ona kızabilir misiniz!!! 

Konuşmasında defalarca Kürt kelimesini kullanarak Kürtlerin haklarından ve Kürtlerin haksızlıklara uğramasından bahsediyor. Kendisi ve partisi, devamında pkk, Kürtlerin haklarını savunuyormuş. 30 yıl geriye giderek  pkk’nın hiç var olmadığını düşünelim. 30 yıl önce, ben 15 yaşındaydım. İki tane pantolonum vardı, birisi dizinden yırtık olduğu için annem yama yapmış üzerine zig zag yapmıştı. Diğer pantolonum iyice kirlenince yıkanırdı ve o yamalıyı giymem gerekirdi. O günler okula diye evden çıkar ama okula gitmezdim. Saatlerce sana yağı, tüp, gazyağı kuyruklarında beklerdik. Bir Almancı gelince etrafında dört dönerdik bir sakız almak için. Bunları batıda yaşıyordum. Kocaeli’nde.

Ülkemiz küllerinden doğdu. Yatırımı, hızlı sonuç alabilmek için batıdan başlattık. Tüpraş’ı, İpraş’ı, lastik fabrikalarını doğuya kurmak aptallık olurdu herhalde. Oysa batı yatırımları tamamlandıktan sonra sıra doğuya gelmeliydi. Ama gelemiyor. Okulları bile yakıyorlar, iş makinelerini yakıyorlar, öğretmenleri memurları kaçırıyorlar, tehdit ediyorlar. Bu mu kürt halkının haklarını korumak, kürt’lerin menfaati için çalışmak. Siz kimi kandırıyorsunuz? Kürt halkına en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz. Yalanlarınızla o yörenin insanlarını kandırıyorsunuz. Biz 30 sene önce burada mücadele ve acılar çekerken sizlerde orada acılar çektiniz bunu her kez biliyor. Ama siz geçmişle yaşıyorsunuz..

Yalanlarınıza matematik ile cevap vereceğim;

Türkiye nüfusu 75 milyon. 25 milyonu kürt. Bu toplam nüfusun % kaçı yapar?%33 yapar. Siz son seçimde % kaç oy aldınız? % 6,65.%6,65 %33 ‘ün % kaçı yapar? % 20’si yapar.

Sayın Vekil Altan Tan; Son seçimlerde Türkiye genelinde %6,65 oranında oy aldınız. Türkiye’de ki toplam Kürtlerin sadece % 20 sinden oy almışsınız. Kürt kökenli kardeşlerimizin % 80’i oyunu size vermemiş. Siz nasıl oluyor da Kürtlerin partisi olduğunuzu savunuyorsunuz? Kürtlük üzerinden siyaset yapıyorsunuz? Beş kürt kardeşimin dördünden oy alamayıp nasıl böyle konuşabiliyorsunuz? Bizleri aptal mı sanıyorsunuz? Yoksa siz at gözlüğü mü takıyorsunuz? Siz ve kanla beslenen uzantınız pkk olmasaydı şu anda doğu hızla kalkınıyor olurdu. Bizler oralarda olurduk. O zaman o %6,65 de göremezdiniz. O size oy vermeyen %80 oranında ki kürt kardeşim bunların hepsini çok iyi bildiği için size oyunu vermiyor. Aslında ellerinden gelse, onlar sizi bir kaşık suda boğacak ama can tatlı işte. Devlete bırakıyorlar. Neden bırakmasınlar? Dünyanın vergisini vererek bu işlerin düzelmesi için yüz binlerce personelin işi ne? Son olarak Altan Tan Vekilime şunu söylüyorum, siz bizim vekilimizsiniz ama sizin yalanlarınızı bir gün gelecek size oy veren %6,65 bile affetmeyecek.

 
Toplam blog
: 13
: 492
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Yazı aklın uzantısıdır... Bazen düşündüklerimi olduğu gibi aktaramıyorum kağıda. İşte o zaman, ak..