Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Beş Duyulu Hediye

Sevgililer günü geldi çattı !
Bayanlara hediye almak çok daha kolay bunu kabul edelim. Kadınlara hitap eden renk, kesim ve model çeşitliliği, erkeklerin seçeneklerini solda sıfır bırakıyor.
 
Sevgilinize klasik bir gömlek veya kol düğmesi almaktan sıkıldınız mı?
Farklı ve yaratıcı bir hediye mi düşünüyorsunuz?
Bir fikrim var ve dilerim işinize yarar... Hediyenin üzerine yazılacak not bile hazır! 
"Sadece kalbine değil, beş duyuna hitap etmek istedim..."
Beş duyu nedir? Görmek, işitmek, dokunmak, tatmak ve koklamak. Dolayısıyla beş küçük hediye hazırlayacağız.
 
Bu hediyelerimizi hazırlarken öncelikle not alın bu duyularımızı. Yanlarına da seçeneklerinizi sıralayın. Ben de size bu opsiyonlarda yardımcı olmaya çalışacağım. O zaman başlayalım!
 
1. Görmek: Sevgilinizin hobilerine hitap edecek herşey olabilir. Örneğin; en sevdiği filmin dvd'si, en sevdiği yazarın kitabı, iki kişilik tiyatro bileti veya sinema bileti harika olacaktır.
Buradaki asıl amaç, yeter ki görme duyumuza hitap etsin, izlecek, görülecek bir şey olsun.
 
2. İşitmek: İlişkinizde yeri olan favori şarkılarınızı bir usb'ye atabilirsiniz, bu usb'yi arabasına veya bilgisayarına takabilir. Takip ettiği sanatçının cd'si veya konser bileti de iyi fikir olabilir. Buradaki hedefimiz de dinleyeceği bir hediye olmasıdır.
Fazla mı romantiksiniz?
O zaman kendi ses kaydınızı alıp gene usb veya cd'ye kaydedebilirsiniz. Bu kayıtta onunla yaşanan unutamadığınız bir anıyı veya ona olan aşkınızı anlatabilirsiniz.
 
3. Dokunmak: Bu duyumuzdaki avantajımız mevsimin kış olması. Dokunma hissiyatını veren en güzel şeyler pofuduk bir battaniye, kaliteli bir eldiven veya yumuşacık bir atkı verebilir. Bu noktayı sizin yaratıcılığınıza bırakıyorum.
 
4. Tatmak: Bu nokta sanırım en kolayı. Sadece bir markete gidin ve onun en sevdiği çikolata, cips ne varsa doldurun derim.
 
5. Koklamak: Koku anlamında en güzel hediye parfüm olacaktır fakat fiyatlar malum... O kadar da abartmaya gerek yok zaten beş hediye alıyorum derseniz, güzel bir oda kokusu harika olacaktır. Geriye kalan kokulu mum, iyi ve organik bir sabun ve kolonya da bunlara alternatif olabilir.
 
Evet 5 hediyeye de karar verildiyse ister tek bir kutu içerisine, isterseniz de beş ayrı kutu içerisine hediyelerinizi yerleştirin ve üzerlerine hangi duyu için ise notunu alın.
 
Sevgi dolu bir ömür geçirmenizi dilerim.
 
 
Toplam blog
: 6
: 137
Kayıt tarihi
: 03.02.19
 
 

Stil ve İmaj Danışmanı   ..