Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '15

 
Kategori
Resim
 

Beylikdüzü Belediyesi 1.ulusal resim çalıştayı

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 1.Ulusal Resim Çalıştayı 19-26ekim tarihleri arasında Trabzonlu sanatçı Ekrem KUTLUnun öncülüğünde yapıldı. Beylikdüzü Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen çalıştaya Türkiyenin farklı şehirlerinden 15 sanatçı katıldı.Trabzondan Ekrem KUTLU, Osman Zeki DEMİRKALE , Evrensel BAŞ, Ankaradan Akdoğan TOPAÇLIOĞLU,Billur Cankut VARLI, izmirden Ümit YİĞİT, Aysun ORAN,Oktay DEĞİRMENCİ, Sakaryadan Onur KARAALİOĞLU, istanbuldan Müfit İŞLER,Alp YAVUZ, Ekrem TEMİZER,Ilgın BEŞEL,Zehra BAŞARAN, Hülya AKSOY katıldı. Sanatçılar bir hafta boyunca Beylikdüzünde kalarak izlenimlerini, gözlemlerini, yorumlarını tuvallere aktardılar.

Sanatın paylaşımcı ve birleştirici gücünden yola çıkarak ‘’Renklerin Kardeşliği’’ adı verilen etkinlik uzun yıllar kesintisiz devam edilmesiyle ,kent belleği oluşacak ve şehrimizin tanıtımına da katkı sağlayacaktır. Gelecek yıl Uluslararası boyuta taşınması oldukça sevindiricidir.                                                                          
Böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği ve sanata desteklerinden dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU na , Başkan danışmanı Erhan BAYLADI ya çok teşekkür ederiz

Çalıştay 29 Ekimde yapılan eserlerden oluşan sergi açılışı ile sona ermiştir.

 
Toplam blog
: 17
: 565
Kayıt tarihi
: 02.10.14
 
 

1974-trabzon doğumludur  1994 KTÜ RESİM öğretmenliği mezunudur.Kendisine ait atölyesinde uzun yıl..