Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '12

 
Kategori
Blog
 

Blog'unuz çok okunsun istiyorsanız işte ip uçları

Blog'unuz çok okunsun istiyorsanız işte ip uçları
 

Temel bir gün kitap yazmaya karar vermiş. Oturmuş yazmış güzel güzel. Fadime'yi anlatmış kitabında. Çok beğenmiş yazdığı kitabını ve yayınlatmaya karar vermiş, gitmiş yayınevi sahibi Dursun'un yanına. Dursun Temel'in kitabını çok beğenmiş ve yayınlamayı kabul etmiş. Kitap basılmış dağıtılmış. Oturup ne kadar satacak diye beklemeye başlamışlar. Aradan bir hafta geçmiş kitap hiç satmamış. Temel ve Dursun düşünmüşler ne yapalım diye. Dursun'un aklına bir fikir gelmiş.

- Ula Temel, habu bizum millet, aşk meşk işlerini pek sever, kitabun adini 'Fadime'yi Sevdiler' yapalum, demiş.

Temel de kabul etmiş. Gel zaman git zaman kitap satmaya başlamış ama hala istedikleri kadar çok satmıyormuş. Dursun bir teklif de daha bulunmuş Temel'e.

- Ula Temel, habu bizum millet meraklidur, biraz meraklanduralum onlari. O yüzden kitabun adi 'Fadime'yi Kim Sevdi?' olsun, demiş.Temel bunu da kabul etmiş.

Aradan biraz daha zaman geçmiş. Satışlar eskisine göre çok daha iyiymiş. Ama Temel'le Dursun çok daha fazlasını bekliyorlarmış. Dursun yine bir teklif de bulunmuş Temel'e,

- Ula Temel, habu bizum millet biraz da dindar bir millettur, biz en eyisi kitabun adini 'Allah Allah! Fadime'yi Kim Sevdi?' yapalum demiş. Temel bayılmış bu fikre, kabul etmiş.

Temel'in kitabı kısa zamanda en çok satanlar arasına girmeyi başarmış.

- Her ne kadar komik gibi görünse de bir eserin en önemli kısmı kuşkusuz başlığıdır. Okuyucuyu ilk yakaladığımız andır başlık. İyi bir başlık yazınızın bir çok kişi tarafından görüntülenmesini sağlayacaktır kuşkusuz. Tabi içeriğinin de dolu olması lazım.

- Yazılarınızı Facebook ve Twitter gibi sosyal medya araçlarında da paylaşarak kendi arkadaşlarınız görüntülemesini sağlayabilirsiniz.

- Üye olduğunuz forum sitelerinde de sayfanızın linkini verebilir, daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

- Tüm bunların dışında yazılarınızdaki samimiyetiniz  ve yazdıklarınızın kalitesi yazınızı okuyan bir kişinin sizi önermesi ya da paylaşması sonucu daha geniş kitlelere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Saygıyla kalın.

 
Toplam blog
: 22
: 984
Kayıt tarihi
: 08.06.12
 
 

1987 Rize Hemşin doğumluyum. KTÜ - Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Halen Rize- Kalkandere'de Sı..