Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '19

 
Kategori
Deneme
 

Bu İnsanlık Nereye Gidiyor

Gün geçmiyor ki, biraz daha hayal kırıklığına uğramayalım!...
Hani şu sosyetik, medyatik, elitlik kavramlarına bu kadar uzak oluşuma her geçen gün daha da haklılık katıyorum kendimce nedenlerle.

Henüz kendi çocuklarına bile anne olamıyorken tüm çocukların iyilik meleğiymiş gibi pozlar vermekle, arkalarından konuştuğunuz ne kadar insan varsa çıkarlarınız için yüzlerine gülmekle, sırf maddi beklentiler uğruna 3-5 erkeği aynı anda idare etmekle, yaşadığınız onca sıkıntı varken ve bunu sadece içinizle/..çınız biliyorken yeterince saygıdeğer görünmeyi beceremediğinizi üzülerek söylemek durumundayım.
Mesela ben artık şehrin en lüks barlarında gereksiz insanlara yapındırmak yerine kendimi doğaya bırakayım. Geçtiğim tüm yolları siz meraklılarına bırakayım ama ben o yoldan uzak kalayım. Çünkü yıllar sonra anlayacaksınız ki, alabileceğiniz en büyük ders ve cezadır bu size!

Neyse...
En pahalı mağazalardan giyinmek artık bana göre değil küçük esnafla kaynaşıp buluzün yanında bir de dost kazanayım. Bir grup koca/sevgili/baba parası yiyen insanla dedikodu yapmak yerine onlara önce kendi popolarındaki boka bakmalarını söyleyip; kendi derdimi ve sevincimi hayvanlarla paylaşayım. Bir kimsenin çanta markasını değil de, halini hatırını sorayım. İnsanları kusurlarıyla yada giyimleriyle yargılayıp gülmek yerine çocuklarla masum kahkahalar atayım. Çünkü artık!... Onca çirkinliği kaldırmıyor bünyem. Ruhum yaralanıyor bu kadar insan kirliliğinden. Başım dönüyor dönekliklerinizi takip ederken. Tüm yalanlarınıza rağmen susuyorum EDEBimden! Ve ister istemez soğuyorum çok paranın azalttığı karakterlerinizden.

İyilik adı altında dönen çirkinliklerle, her güzelliğe bıraktığınız kirli izlerle, tüm gerçek başarıların ardından attığınız iftiralarla, üstüne üstük kendi başarısızlıklarınızı kabul etmeyip onu bile başkalarına mal etmekle, yaptığınız her pisliğe birini daha çekmekle geçmez bu hayat. O nedenle bu aralar hijyene önem verin biraz. Temizleyin vicdanlarınızı insanoğlu, içinizdeki şeytana inat!... 

 

 
Toplam blog
: 2
: 79
Kayıt tarihi
: 12.06.17
 
 

Hayy'dan gelip Hû'ya gitme yolunda bir Hiç... ..