Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Bu tartışma burda biter...!

Bu tartışma burda biter...!
 

Böyle başladı ama...


Son zamanların popüler tartışmascısı CHP'li Sayın Kılıçtaroğlu, tartışmaların şerbetlenmiş bıçkın adamı Sayın Gökçek'in karşısına çıktı..

Birinci tartışmada rakip, Dengir Mehmet Fırat, aslında tam dişe göre bir rakipti.. Çünkü Sayın Fırat, bırakalım karşı tarafı yıpratma taktiklerini, doğru dürüst kendi fikirlerini ifade edemeyen bir üslüp tutukluğuna sahipti.. Bu yüzden, aslında pek de dişe dokunur iddialar ortaya koyamayan Kılıçtaroğlu karşısında mağlup sayıldı..

Ama bu akşamın rakibi Sayın Gökçek, tam anlamıyla bir "demir leblebi" idi.. Kılıçtaroğlunun, Ankara belediyesinin 168 Avrodan aldığı Doğalgaz sayacının, İstanbul belediyesi tarafından 23 Avroya alındığı iddiası tam bir fiyasko idi.. Çünkü, alınan sayaçlar biribirinden tamamen farklı olan, Mekanik ve Dijital saatlerdi. Yani Murat araba fiyatıyla Mercedes kıyaslanıyordu ve niye Mercedesi Murat fiatına almadın, iddiası ortaya konuyordu..

Melih Gökçek, uzmanlaşmış tartışmacı olarak, bu fiyaskonun geçiştirilmesine izin vermedi.. Kemal Kılıçtaroğlu'nun sürekli başka konulara kaçarak kurtulma çabası Sayın Gökçek karşısında işe yaramadı.. Sunucudan çok tartışmanın hakemi olan Uğur Dündar bile, Melih Gökçek karşısında pes etti...

Bu ilginç tartışma aslında burda bitmedi; hatta yeni başlıyor bile demek lazım.. Çünkü, Sayın Gökçek'in de pek çok iddiası var.. Ancak, bu akşamki tartışmadan sonra, bu üçlünün bir daha bir araya gelmesi mümkün görünmüyor..

Ne Sayın Kılıçtaroğlu, ne de Uğur Dündar, Ankara Büyükşehir Başkanı ile yeni bir tartışma ortamında bulunamayacaklardır.

Muhtemeldir ki, Sayın Kılıçtaroğlu, Dengir Mir Fırat galibiyetinden sonra, bu ikinci maça çıkmakla hata ettiğinin farkına varmıştır.. Çünkü, artık bu tarz tartışmaların "yenilmez armadası" unvanını fiilen kaybetmiştir.. Bir daha bu hataya düşeceğini ve Sayın Gökçek'in karşısına çıkacağını hiç sanmıyorum..!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..