Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '17

 
Kategori
Güncel
 

Budist Terörü Arakan'ı Kana Bularken, Bizimkiler "Yoga Moga" Yaparak Rahatlıyor!

Budist Terörü Arakan'ı Kana Bularken, Bizimkiler "Yoga Moga" Yaparak Rahatlıyor!
 

Bir ara Türkiye'ye şişman bir kadın gelmişti...Bu kadın bizim sosyeteye toplu seanslar yapıyordu....Cem Yılmaz'ın bir skecinde konu ettiği gibi, oturdumu üç kişilik yeri kaplıyor, cukkaları kapıyordu.

Sarıklı, Cübbeli bir hoca'yı görseler anında tornistan yapan bizim  "Müslümanlar" bu dev anası Budist kadını görmek için çil çil dolarlar veriyorlardı...

Ömründe alnı secdeye gelmemiş bu "zenginlik bunalımına" girmişler, şişman kadının önünde yoga moga yaparak terapi yapıyorlardı!!

Şimdi bu varsıl insanlara, Arakan'a yardım olsun diye, üç kuruş ver, deseniz Buda heykeli gibi gözlerini belertip buz gibi bakarlar size...

Sadece bu sosyetik takımı mı Budizm sevdasına düşen... Geçen aylarda Anadolunun en büyük şehirlerinden biri olan memleketime gittim....Eski dostlarla sohbet ederken, yine eski bir arkadaşı sordum.

Şimdi o, Zen Budisti oldu, dediler... Bu arkadaş kendi çapında Tasavvufla falan ilgilenirdi, şimdi işi o kadar ileri(!) götürmüş ki, sonunda soluğu Tibet yaylarında almış.

Gerçekten de Tibet'e gitmiş ve Zen Budist'i olmuş (artık ne demekse)... Yani, adamlar bizim coğrafyada, Müslümanları, İslamdan çıkarmak için cayır cayır çalışıyorlar.

Hristiyan yapamazlarsa Yehova Şahitliğini deniyorlar, olmadı Budistlik veriyorlar... Üstelik bunların hepsi insancıl minsancıl inançlar, ama Müslümanlık terör dini!!.

Halbuki, dünyanın dört bir yanında ölenlerin tamamı da Müslüman!.. Hem Müslümanlar öldürülüyor, hem Müslümanlar terörist oluyor!!

Batı'da Müslüman/Türk katledenler Hristiyan terörü yapmış olmuyor; yarım asırdır Filistinli katleden İsrail, Yahudi teröristi olmuyor; Arakan'da taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmayan Budistlerinkine de Budist Terörü denmiyor... Müslüman bir kuş vursa, terör yapmış oluyor!

Bu nasıl bir yalan, nasıl bir algı operasyonu, nasıl bir ahlaksızlık... Söylenecek söz yok!.. Hem öldüreceksin, hem de öldürdüklerini terörist ilan edeceksin!!.. Var mı böyle hayasızlık!

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir toplantıda bu gerçeği dile getirdi... Arakan'daki zulmü, lütfen kınayan dünya egemenleri, bizden yüz yıl önceki Ermeni tehcirinin hesabını soruyor hala...

Bu zalim dünyada, bizim gibi merhamet sahibi ülkeler ve milletler güçlü olmadıkça zulüm bitmez... Geçmişte bizim ecdadımız zalime haddini bildirmişti, şimdi biz yapmak zorundayız.

En az bu dünyanın çağdaş zalimleri kadar güçlü olmayız: Ekonomide, askeriyede, siyasette...

Yoksa, hem öldürülürüz, hem "terörist" oluruz!

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..