Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '17

 
Kategori
Sinema
 

Çağan Irmak'ın Yeni Filmi Çocuklar Sana Emanet

Çağan Irmak'ın Yeni Filmi Çocuklar Sana Emanet
 

Düşünüyorum da Çağan Irmak’ın çoğu filmlerini beğeni ile izledim sanırım. Bu nedenle her yeni projesi beni heyecanlandırıyor. Son projesi Çocuklar Sana Emanet kısacık bir teaser ile görücüye çıktı. Üstelik bu filmde başrolde de Engin Akyürek var. Gel de heyecanlanma.

Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği bu yeni film Avşar Film’in imzasıyla vizyona çıkacak.  ”Çocuklar Sana Emanet” adlı proje gerilim ve dram dolu öyküsüyle dikkat çekiyor. Başrollerde Engin Akyürek’in yanı sıra Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Osman Alkaş ve Çağan Irmak’ın vazgeçilmezlerinden usta oyuncu Şerif Sezer yer alıyor.

Çağan Irmak bu filmi “bir arınma, iyileşme ve umut hikâyesi” olarak tanımlıyor. Filmin odak noktası büyük bir değişim hikayesi. Film trafik kazası geçiren iç mimar Kerem’in esrarengiz bir kasabada, şifacı bir kadın ve kasaba sakinlerinin yardımıyla yaşadığı dönüşüm sürecini konu ediniyor.

Bu filmin de Çağan Irmak’ın filmlerinden Babam ve OğlumDedemin İnsanları ve Unutursam Fısılda tadında bir film olmasını dileğiyle…

Planlanan vizyon tarihi ise 23 Mart 2018.

Aslı’nın Sureti

Filmin fragman ve sosyal medya paylaşımları için tıklayınız: http://aslininsureti.com/haberler/cagan-irmakin-yeni-filmi-cocuklar-sana-emanet/

 

Aslı’nın Suretini sosyal medya hesaplarından takip etmek ister misiniz?

Facebook: https://www.facebook.com/Aslının-Sureti-1065930830209554

Twitter: https://twitter.com/aslininsureti

 

Gezdim Gördüm, Yedim İçtim ve İzledim kategorilerinde daha fazla yazı için >  www.aslininsureti.com

 
Toplam blog
: 183
: 1217
Kayıt tarihi
: 27.09.17
 
 

Ben Aslı…  'Takvim Yılı – Doğum Yılı hesabının sonucu giderek yükselmesine, aynaya baktığında kaz..