Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '18

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    Çiçekli Elbise ve Çiçekli Sandalet

    Çiçekli Elbise ve Çiçekli Sandalet
     

     Stil postu çekimlerine çok önem veriyorum. Fotoğrafların bir moda dergisinden fırlamış gibi olması gerekli benim için. Tabi buna eşlik eden kombinler de önemli. Bugün bol çiçekli bir kombin var; Çiçekli Elbise ve Çiçekli Sandalet...

    Elbiseleri çok seviyorum, çünkü bunların hiç havası gitmez. E bi de kolay kombinlenen parçalar. Yine bir Nilgün Özen Aydın klasiği olarak stil postumuzda çiçekli bir elbise var. Bir alışveriş sitesinden olan bu elbisenin baya farklı renk ve çiçek modelleri var. Aslında bakarsanız bu elbise de en çok yakaya aşık oldum. Bu tarz yakaları daha masculen bulsam da feminen bir elbise ile birleştirilmesi hoşuma gidiyor. İlk defa midi boy kullanmadım, normalde hemen etek ucundan keserdim, bilirsiniz. Ama bu elbiseyi bu boyda sevdim ben. 

     Gelelim kombinin bir diğer sevdiğim parçasına; topuklu ve çiçekli sandaletlerim. Amerikanın en güzel ve en ucuz ayakkabılarını satan bir sitenden. Sitede 5 Dolara bile ayakkabı bulabiliyorsunuz. Bu ayakkabının üç rengi vardı, ama ben bu kahveye ve çiçeğine bayıldım. Bir o kadar zarif olan bu sandaleti favorilerim arasına koydum. Sizce de bir harika değil mi?

     

       Ve kombindeki bir yeni parça da o çok ünlü mağazalardan bildiğiniz küpelerim. Bu küpelerin başka favori renkleri var ve kombinin star rengine eşlik etmesi hoşuma gidiyor. Mesela sarı ağırlıklı bir kombinde bu küpelerin sarı rengi bir efsane olur sanki, ne dersiniz? 

     

    http://www.nilgunozenaydin.com

    https://2.bp.blogspot.com/-Vc69QGJUgBQ/Wz5Hal8efFI/AAAAAAAAaMM/el8BxXqlZUUGDwnf0_aE9_D43Qqkwm61wCLcBGAs/s1600/IMG_2549.JPG

     
    Toplam blog
    : 1
    : 94
    Kayıt tarihi
    : 09.07.18
     
     

    ODTÜ İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. Yıllarca modaya dair izlenimlerim,çizimlerim ve hayata dai..