Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '18

 
Kategori
İlişkiler
 

Çocuk Uyuyor Zile Basmayınız

Çocuk Uyuyor Zile Basmayınız
 

      Evli ve çocuklu iseniz bu not hayat kurtarır, Kurtuluş Savaşı'ndan çıkmış gibi kasıla kasıla çıktığınız çocuk odasından " O'nu ben uyuttum " bakışı attığınız andır, çocuk uyumuş,evde sessizlik hakimdir  artık. Bir densiz gelip zile basmasın, güzel çocuğum uyanmasın notudur bu not...

      Yaşınız kaç çok önemli değil, dolu dolu yaşamışsanız yeterince yaşlı sayılırsınız. Ben de bu açıdan bakınca yaşlıyım biraz, çok fazla kırışıklarım olmasa da, saçlarımda ki beyazlar çok seçilemiyorsa da yaşlı sayılırım işte. 

       Yeterli aklınızla kendinize kurduğunuz hayatın bazen karma karışık olduğu anlar vardır. Hiç gerek yokken kafanızı karıştıran, sizi yeterince üzebilen olaylar vardır. Ne gerek vardı? demeye fırsat bulamadığınız anlar. Kendini bir şeylerden izole edip hayatı sorunsuz geçirme tercihi bir başarı mıdır, yoksa kocaman bir kandırmaca mı? 

       Yol ayrılımına geldiğiniz zaman tabelalara mı uyarsınız? Yoksa şartları zorlayıp risk mi alırsınız? Onca uğraşlarla edindiğiniz, sabırla dokuduğunuz hayatınızı riske atmak ne kadar mantıklıdır? Risk diye düşündüğünüz ve aklınızı karıştıran şey , aslında istediğiniz hayat değil midir? O yönde ilerlemezseniz, bir yalan dünya kurmuş olmaz mısınız?

        Ben dünyamı kurdum, mışıl mışıl uyuyorum, lütfen zile basmayınız!...

 
Toplam blog
: 3
: 123
Kayıt tarihi
: 02.02.18
 
 

Kış çocuğuyum ben, içim sıcak ama hayallerim hep soğuk, öyle uçuk ta değil yani, sıradan hayaller..