Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '20

 
Kategori
Alternatif Tatil
 

Çocuklarla Kamp Deneyimi

Çocuklarla kamp deneyimi son dönemlerin favori gezileri arasında yer alıyor. Hem ekonomik hem de eğlenceli olması çocukların da farklı bir havada olmasına katkı sağlıyor.
 
Ailecek kampa gidecekseniz eğer yanınıza bazı malzemeler almanız tatilinizi daha kolay bir şekilde geçirmenizi yardımcı oluyor. Özellikle 5 yaş altı çocukla gidilecek bir kampta olmazsa olmaz pek çok malzeme var.
 
Bu malzemeleri kısaca şu şekilde listeleyebiliriz;
 
Sinek ilacı: Sinek ilaçları sadece çocuklar için değil yetişkinler için de kurtarıcı bir ürün. Ormanın derinliklerinde sivri sineklere denk gelmeme ihtimaliniz neredeyse sıfır. Hal böyle olunca tatili kaşıntıyla geçirmek istemiyorsanız sinek ilacı stoğu yapmanızda fayda var.
Kapüşonlu Hırka: Mevsimin yaz olmasına aldanmayın. Gecenin ilerleyen saatlerinde ateş başında oturmak ısınmanız için yeterli olmaz. Çok kalın olmasına gerek yok. Ancak kampa giderek kendinize ve çocuklarınıza bir tane de olsa hırka almalısınız.
Güneş Kremi ve Gözlüğü: Sahil kenarı ya da orman içi fark etmez. Yaz mevsiminde kamp yapacaksanız eğer bronzlaşmaya hazır olun. Ancak ileri derecede yanık olmamak adına 50 faktör olan güneş kremi çeşitlerinden birini mutlaka yanınıza alın. Güneşlenme sırasında güneş gözlüğü ve şapka da sizin için ideal olabilir.
Oyuncak: Çocuklarınızın ilk kamp deneyimi olacaksa açık havada kendilerine uğraş bulabilmeleri için bazı oyuncaklarını yanlarında getirmelerine izin verebilirsiniz. Bu sayede sıkıldıkları zaman en azından sizi rahatsız etmezler. Oyuncakların yönelirler.
 
Çocuklarla Kamp Yapmanın Faydaları
 
Yıl içerisinde biriken yorgunluğu en eğlenceli şekilde atmanın yolu şüphesiz tatile gitmek. Klasik otel ya da pansiyon tatilleri yerine farklı bir deneyime imza atmak isteyen kişiler için kamp seçeneği oldukça ideal.
Çocuklarla kampa gitmek onların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine de katkı sağlıyor. Hem ailecek vakit geçirmenin hem de açık alanda yeni bir dünya keşfetmenin tadına varan çocuklar kendilerini daha özgür bir birey olarak hissediyor.
Kapalı odalar yerine çadır içinde farklı bir olay yaşamak zihinleri de unutulmaz anılara yer açıyor. Üstelik aynı durum anne ve babalar için de geçerli.
Düşünsenize denizin kıyısında bütün boy çadır içerisinde eşiniz ve çocuklarınızla dilediğiniz kadar eğlenme imkanı. Üstelik günün her saatinde. Sizce de hoş olmaz mı?
 
Toplam blog
: 4
: 132
Kayıt tarihi
: 15.05.20
 
 

Halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum. Uzun yıllardır yazıyorum. Ve yazmak en büyük tutkum... ..