Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '16

     
    Kategori
    İlişkiler
     

    Davetsiz misafir ve kaybolan duygular

    Davetsiz Misafir nedir biliyoruz değil mi ? Aniden kapının zili çalar ve karşında belirir kişi veya kişiler. Belki uygun değilsin, belki randevun var, belki çok yorgunsun ve uyumak istiyorsun.. Hangi düşüncede olursan ol farketmez. Mutlaka evinin içersine alırsın ve ilgilenirsin, hatta ilgilenmek zorundasın.

    Bazı insanların da aşk hayatı böyledir. Hiç beklemediğin anda birisi belirir karşında ve içinde beslemediğin şekilde bir duygu oluşur. Belki de hiç istemediğin bir zamanda kendini bazı şeylerin içersinde bulursun. Hazır değilsindir onun gelmesine, planlarında birileriyle bişiler yaşamak hiç yoktu belki, hatta senin için ulaşılmaz dediğin bir kişiydi. Hiç birini dinlemez bu! aynı "Davetsiz Misafir" gibi gönül kapını açarsın. İlgilenmeye başlarsın ve ilgilendikçe ısınırsın. Tüm planlarını, içinde bulunduğun tüm şeyleri bir kenara bırakırsın. Tek düşüncen o olur. Her gece duan da yer verirsin, her anına onu uyarlarsın, sadece zihninde değil yaşamının da bir parçası "o" olur artık. Tüm planlarını değiştirirsin yavaştan, kenara bıraktıklarını bir, bir eline alırsın ve onu nasıl yerleştirebilirim diye düşünmeye başlarsın. Artık tüm derdin "o" dur.  Ancak "Davetsiz Misafir" hiç bir zaman senin içinde bulunduğun durumu düşünmez. Gelir hizmetini görür, sohbetini eder sonra ardına bile bakmadan yoluna gider çünkü onun asli düşüncesinde hep geri dönmek vardır.

    Bazı kişiler de böyledir işte.. Seni düşünmez, senin içinde bulunduğun durumların yaşadığın sirkülasyonların onun için bir önemi yoktur. Çünkü o davetsiz gönül misafiridir. "Davetsiz Misafir" in gittiğin de arkasında bir çok şey bırakır. Bunlar temizlenecek bir ev, yıkanacak bir bulaşık, dinlenecek bir vucüt gibi şeylerdir. Davetsiz gönül misafiri gittiğinde de düzelecek bir kalp, yeniden ritmini bulacak bir yaşam, zamanla kaybolmaya bekleyecek duygular bırakır. Ardına bakarsın ve gördüğün şudur ; "Davetsiz Misafir" ve "Kaybolan Duygular" arasında hiç ve hiç fark yoktur. İkisi de aniden gelir kendini hissetirir, zamanla unutulur.

    Code : Döşemealtı her şeye rağmen güzel bir yer..

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 180
    Kayıt tarihi
    : 11.04.15
     
     

    Eğitim: Lisans Bölüm :Bankacılık ve Finans   ..