Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '19

     
    Kategori
    Dekorasyon
     

    Dekorasyon Fikirleri

    Estetik Ev Dekoru Fikirleri  Başka bir deyişle, bohem dekoru, farklı öğelerin bir yere karıştırılması, eşleştirilmesi, renklendirilmesi ve akıllıca yerleştirilmesi ile ilgilidir. Dış mekan dekoru cesur, parlak ve zevkli olmalıdır. Şık bir dekor yaratmayı tercih ederseniz düşünmeniz gereken bir diğer şey de, taze kaldığından emin olmak için akıllı renk tonları ve aksesuar seçeneklerine sahip olmak. Yeni bir dekor aramadan önce, kendinize has dekorunuzu yaratmak için kullanabileceğiniz şeyler için evinizin her yerinde bir aramaya gidin.

    Eski eşyalardan ufak rötuşlar ile yapılan dekorun çok düşük bir bütçeyle elde edilmesi çok kolaydır. Mevcut dekorunuza kolayca şık ve kusursuz bir  dekor ekleyebilir ve mükemmel görünecektir! Evinizde kullanabileceğiniz aynalarla birlikte dört muhteşem dekor ipucunu öğrenmek için okumaya devam edin. Ev, sevdiklerinizle birlikte yaşadığınız bir yer.Kendi tarzınızda dekore edilmiş bir ev, kendi eviniz için tam olarak aynı hissi verebilir.

    Estetik Ev Dekorasyon Seçenekleri
    Tarz evinize girmek için harika bir nokta ama işlevsellik en az kadar önemlidir. Minimalizmden veya evinizi dekore etmenin farklı bir yolundan farklı olarak, yeni trend genellikle koyu renklerden oluşan pek çok renk anlamına gelir. Evinizde modern mimari benimsemek istiyorsanız, ideal görünüm almanıza yardımcı olacak ve mükemmel parçaları bulmanıza yardımcı olacak birkaç harika kaynak var. Antika mimari tarzı da yazlık tarzı denir. Eski püskü şıklık tarzı modern ve geleneksel dekorasyonu bir araya getirmek ve evinizdeki parlaklık hissini tanıtmak ve onunla ilgilenmek için harika bir yaklaşım. Bir yaşam alanını yeniden dekore etmek isteyince, rustik şık dekorasyon stili çok sayıda farklı olasılıkları şart koşar ve birkaç farklı ilgi alanına odaklanabilir.

    Bu iç mekanlar için dekor aynaları, bir bireyin bulabileceği en çok yönlü mobilya parçaları arasındadır. 

     
    Toplam blog
    : 1
    : 83
    Kayıt tarihi
    : 05.09.19
     
     

    Dekor blogları yazıyorum ..