Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '15

 
Kategori
Deneme
 

Demem O ki; Allah cc katında onlar (Hak yiyenler) Ziyandadır!

Demem O ki; Allah cc katında onlar (Hak yiyenler) Ziyandadır!
 

Alıntı.


(Sevgi ile bakıldığında; bakırın altın olacağını ebeveynlerim bizlere empoze etse de! Onlara sevgi ile bir daha nasıl baka bilirim?)
 
Böyle bir yazı ile bloğa dönüş yapabileceğimi açıkçası pek tahmin etmiyordum, Hak, hukuk denince! İsabettir, tam da mübarek Cuma gününe denk geldi. İnsanlara güvenim tamamiyle sarsıldı, hele ki bu aynı anadan ve babadan karındaş, yani kardeş ise! Şiirlerimden şayet beni tahlil ettiyseniz, kimseyi kırmak istemeyen, saygısında kusur etmeyen ama asabi bir yanım olduğunu da tahmin etmişsinizdir. Hakkımın 35 yıllık karşılığımın kardeşim ve diğerleri tarafından gasp edilmesi! 
 
Danimarka'ya geldiğimin 10. yılında, şöyle duymuştum. Avrupalılar insanlardan ziyade hayvanları sever! Empati yoluyla onların yerine kendimi koyduğumda; Nasıl olur diyordum, ama oluyormuş, aradan geçen yıllar yakınlarımın, gözümün içine baka, baka hakkımı yemeleri, beni benden geçirdi! Mayıs ayının sonlarına doğru göz rahatsızlığım feci şekilde zuhur etti, bu geçen uzun zaman aşımında göz tedavim hem İstanbul'da, hem de temmuz ayında tekrar Danimarka'ya dönüşümdeki aile doktorumuzdaki muayenelerimde, doktorumun beni spesiyal göz doktoruna havale edilişimi, her gün doktora gidişimi, iki gözümün birden kan kırmızı oluşunu nasıl anlatabilirim, Düşünün ki, bir gün 24 saat. Doktor hanımın bana göz damlasını, günde şu kadar değil, saat başı birer demesi üzerine günde 20 damla ile başladığım, şu an itibari ile de günde 6 damlaya düştü, uykularım bölük pürçük, bunu ancak çeken bilir. İstanbul'dan almış olduğum tüm ilaçlar buradaki doktorlar tarafından adeta çöpe atılıp, yeniden onların yazmış olduğu ilaçları almam ise, ne yazık ki! İyileşme sürecimi oldukça uzattı.
 
Şimdilerde nasıl mıyım? Tam düzeldim derken, aşırı düşünceden gözlerim yeniden kanlanıyor. Cebimde taşıdığım göz damlası ile haşır neşirim. Sosyal medyadan bloke edilmişim, telefon numaram derseniz, o da öyle, vay be ben neymişim, diyesim geldi!! Hem hakkı mı yesinler hem de beni silsinler? Yüce Yaradanı da silemezsiniz ya, Hepsini de Rabbime havale ediyorum!!
 
Hastalığımın tanısı; STRES! Sebep olanlar mutlaka ama mutlaka sebepleneceklerdir, demem O Ki; Allah cc Katında Onlar (Hak Yiyenler) Ziyandadır! Ya sabır, Ya Allah, bekleyelim ve görelim, o hak yiyen, kendilerini ve efradını (karısı ve çocuklarını) 
 
 
 
Toplam blog
: 425
: 412
Kayıt tarihi
: 24.02.13
 
 

37 Yıldır  yurtdışında yaşıyorum , 1000 den fazla şiirim var,  çeşitli edebiyat sitelerinde, derg..