Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Depresyon belirtileri

Depresyon belirtileri
 

Uzun zamandır içinde bulunduğum psikolojik durumum, karamsarlık, isteksizlik ve mutsuzluk hali git gide beni daha çok etkilemeye başladı. Ne çalışma isteğim kaldı, ne de insanlarla görüşmek…

Depresyon belirtileri olduğunu biraz araştırınca anladım. İleri derecede mutsuzluk ve keyifsizlik halim devam ediyordu. Bazen herşeyi yapabilecek durumda bile hissediyordum kendimi. Sanki her türlü saçma şeyi yapabilecekmişim gibi. Depresyon ileri boyutlara ulaşınca doktora gittim. Oda hemen depresyon teşhisi koydu ve ilaçlar verdi. İlk haftalar daha kötü oldum. Geçmesi bir yana daha kötü hissetmeye başladım kendimi. İlaçlar da son derece sersemleştiriyordu beni. Erkenden uyumaya başladım. İşyerinde de sürekli uykum geliyordu.

Daha kötü hissetmeye başlayınca doktorumu aradım. Hemen yanına çağırdı. Depresyon ileri dereceye ulaşmıştı. İlaçlarımın dozunu arttırdı. Bu depresyon tedavisi benim için oldukça zorlu geçicek gibi görünüyor.

Halen kendimi toparlamış değilim. Bi süre uzak kalmaya karar verdim işlerden de. Uzun zaman sürmeden bu durumdan kurtulmak istiyorum. Depresyon gerçekten hafife aldığım kadar ufak birşey değilmiş. Yada benim ki bu kadar zorlu geçiyor. Bilmiyorum.

 
Toplam blog
: 2
: 362
Kayıt tarihi
: 19.10.12
 
 

2000 yılından beri kişisel blog yazarıyım. ..