Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '18

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Dolu Dizgin Sevmek

Dolu Dizgin Sevmek
 

Her dinlediğiniz şarkıda sevdiğiniz kız veya sevdiğiniz erkek aklınıza geliyorsa onu hala çok seviyorsunuz ve unutamıyorsunuz demektir. Mesela ben pop dinleyen biri değilimdir. Ağırlık olarak Türk Halk Müziği dinlerim ve bundan gayet memnunum. Öyle bir türkü var ki Neşet Ertaş'ın nam-ı diyar Neşet Baba'nın bestesi Yaraladı bu aşk beni.

Ben bu türküyü her dinlediğimde sevdiğim kızı ne kadar çok sevdiğim aklıma geliyor. Çünkü onu deli gibi seven bir ben vardım aslında. Herşeyine koşan, en ufak bir ihtiyacında her zaman yanında olan, hasta olduğunda başında duran, en ufak sevincinde sevincinin iki katını yaşıyordum onunla birlikteyken.

Sevdiğimi kolay belli eden biri değilimdir aslında, uzun süre birlikteliğimiz oldu ciddi duruşumla o beni böyle sevdi, bende onun sadeliğini dürüstlüğünü sevdim. Ama şimdi herşey değişti. O şimdi başkasıyla beraber. Ama mutlu değildir bunu biliyorum. Çünkü ona zorla kimseyi bişey yaptıramazdı ve halende öyle.

Bense onun üstüne şuan hiçbir birliktelik düşünmüyorum ve ayrıldığımız günden beri onun yerine başka birini yakıştıramadım. Birşeylerle meşgul oldukça kafa dağılıyor ve zaman geçiriyorum. Bu ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum. O olmadan hayatımın bir anlamı kalmadı aslında.

 

Yalan Dünya.....

 

 
Toplam blog
: 7
: 164
Kayıt tarihi
: 06.01.18
 
 

Bir ben var benim içimde, sevip te kavuşamamanın, yüzleşemenin o acımasız duygusu ..