Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanır?
 

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanır


Yüz güzelliğinin en belirgin halidir dolgun dudaklar, her kadının sahip olmak istediği ancak tamamen genetik yapı ile alakalı olan dudak bölgesine uygulanacak küçük dokunuşlar sayesinde daha iri ve çekici bir hale getirmek mümkün.
 
Dudak dolgusu adını verdiğimiz bu işlem sayesinde dudaklar içine enjekte edilen hyalüronik asit sayesinde tamamen doğal görünümlü ve kalıcı dudaklara ulaşabiliyorsunuz. Bir diğer yöntem ise silikonla uygulanan ve günümüz estetik işlemleri arasında pekte rağbet görmeyen bir yöntemdir.
 
Dudak dolgusunun temel mantığı ise dudak içerisinde bulunan kan dolaşımını arttırmak ve ölü deriyi vücuttan atmaktır. Bunu doğal yolla yapmak isterseniz bal, nane yağı ve diş fırçası ile uygulayacağınız masajlar dudaklarınızı daha büyük ve çekici hale getirebilir.
 
Dudak dolgusu yaptırırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus ise seçtiğiniz estetik merkezidir. Geçtiğimiz aylarda Adana'da yaşanılan talihsiz olayda bir kadının dudak dolgusunu bilinçsiz bir şekilde yaptırdığında çıkan sonucu mutlaka görmüşsünüzdür.
 
Dudak dolgusu genellikle üst dudak kısmının hafif yukarı doğru kalkmasını sağlar ayrıca alt dudağında daha dolgun ve büyük gözükmesini gerçekleştirir. Alternatif olarak botox yöntemi ile dudak dolgusu yapılmaktadır.
 
Cerrahi bir işlem olmadığı için pek fazla risk ve ameliyat izi barındırmayan dudak dolgusu sonrasında bir süre his kaybı yaşanılabilir, ayrıca kısa süreli geçici şişlikler de dudak dolgusunda normal olarak karşılanmaktadır.
 
Dudak dolgusu yaptırdıktan sonra 3-4 saat yemek yememeli ve çok fazla konuşmamalısınız her hangi bir ağrı yada sızı hissetmeyeceğiniz dudak dolgusu işlemleri genellikle lokal anestezi ile uygulanmaktadır.

Merve AKSOY
 
 
Toplam blog
: 4
: 114
Kayıt tarihi
: 05.05.17
 
 

Merhaba ben Merve Aksoy, Slim Fit Estetik Merkezleri kurucusuyum. Estetik ameliyatları hakkında e..