Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '18

 
Kategori
Eğitim
 

Eğitim Videoları Çekerek Para Kazanmak

İnternet üzerinden para kazanma yöntemlerinden bir diğeri eğitim videoları çekerek para kazanmaktır. Günümüzde eğitim satan platformların arasında en çok bilineni udemy sitesidir. Udemy üzerinden çektiğiniz eğitim videolarını yükleyerek kullanıcıların bunları satın alması ile birlikte ücret kazanırsınız. Eğitimlerinize istediğiniz ücreti kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Günümüzde birçok youtuber eğitim videoları üzerinden para kazanmaktadır. Örnek vermek gerekirse Ruhi Çenet “A'dan Z'ye YouTube ve YouTube'dan Para Kazanmak” isimli eğitimini udemy üzerinden satıyor. Bu eğitim 15.06.2018 tarihi itibari ile 5.347 kişi tarafından alınmış. Güncel fiyatı ise 59.99 TL. Kısaca hesap yapmak gerekirse 5347*59.99=320.766,53 TL. Bu kazancın belli bir kısmı site tarafından alınmaktadır. Ayrıca eğitim fiyatları değişiklik gösterebilmekte ya da bir kişiye hediye edilebilmektedir. Bu yüzden kazancı tam olarak hesaplamamız mümkün değil. En basit hesap ile 320bin TL kazanmış gibi gözüküyor. Yani buradan şunu çıkarabilirsiniz eğitim videoları çekerek güzel miktarlarda kazanç elde etmek mümkündür.

Eğitim vermek için ne yapmalıyım?
*Öncelikle belli bir konuda uzmanlığınız olması gerekiyor. Ruhi Çenet youtube üzerinde uzman olduğu için youtube üzerine bir video eğitim serisi çekmiş. Sizin gidipte bilmediğiniz bir konuda video çekmemeniz gerekiyor.
*Bunun dışında herhangi bilmeniz gereken bir konu yok. Udemy ya da herhangi bir eğitim sitesine kayıt olarak eğitimlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.
*Size birkaç tavsiye vermem gerekirse; Youtube gibi bir konuda eğitim serisi yapmanızı önermem. Bunun nedeni zaten hali hazırda tanınmış kişiler tarafından eğitimlerin olması. Bu yüzden sizin eğitimleriniz satılsa dahi çok az kazanç getirisi sağlayacaktır. Bunun yerine udemy üzerinde şu ana kadar eğitimi olmayan bir konu hakkında video eğitim içeriği hazırlayabilirsiniz.
 
 
 
https://www.seninlekazanalim.com/2018/06/egitim-videolar-cekerek-para-kazanmak.html
 
Toplam blog
: 11
: 386
Kayıt tarihi
: 10.06.18
 
 

22 yaşında makale yazmayı seven İşletme Bilgi Yönetimi öğrencisiyim. Linkedin:https://www.linkedi..