Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '18

 
Kategori
Futbol
 

En Başından Beri Koeman Düşünülmüş müydü?

En Başından Beri Koeman Düşünülmüş müydü?
 

Erwin Koeman, Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'nin başında


Son bir kaç aydır Fenerbahçe gerek kulübün içindeki gerekse sahadaki sebeplerle gündemden düşmüyor. Son olarak biliyoruz ki Ankaragücü maçıyla alel acele gönderilen Cocu'nun yerine hala birinci teknik adam getirilmedi, yoksa biz mi öyle düşünüyoruz?

Cocu ve yardımcısı Chris Van der Weerden ikilisi aynı anda göreve gelmişti,Koeman o zaman ekipte değildi. Fenerbahçe ,Benfica'ya elenerek şampiyonlar ligine erken veda etti ve kimse  bir değişim süreci olmasından dolayı bu olayı çok fazla eleştirmedi. Ağustos ayı gibi ise  Fenerbahçe Erwin Koeman'ın Cocu'nun yardımcılığına getirildiğini açıkladı.

İşte bu anda araya girerek şunu hatırlatmak istiyorum ki Koeman pro lisansa sahip bir antrenör,yani Cocu ile işler yolunda gitmediğinde yerine geçebilecek tek isim konumunda.Unutmamak lazım ki Hollanda ligi ve İngiltere ligi başta olmak üzere Macaristan milli takımı gibi üst düzey kulüplerde görev almış tecrübe sahibi bir hoca Erwin Koeaman.

Bu durum aklımıza şu soruyu getiriyor.Acaba Ali Koç ve Comolli sezon başında bazı işlerin  ters gittiğini anladı ve akıllıca bir hamle yaparak Erwin Koeman'ımı getirdiler yoksa bu Cocu'nun talebi miydi? Eğer cevap ilk şıksa :

1) Fenerbahçe devre arasına kadar Koeman'la gidebilir.

2) Fenerbahçe Koeman'dan daha üst düzey bir hocayı takımın başına getirip Koeman'ı yardımcı yapabilir.

3) Koeman'ın yanına oyuncuları tanıyan bir yerli hoca takıma katılabilir.

4) Ve son seçenek ise Fenerbahçe'ye son 7-8 yılında en iyi oyununu oynatan ve lig tarihinin en erken şampiyonluğunu yaşatan  Ersun Yanal'ın takımın başına getirilmesi, gündemde olabilir.

Ali Koç her ne kadar gelecekte Ersun Yanal'ın planları arasında olmadığını açıklamış olsa da Aziz Yıldırım gibi hocanın üstüne kesin bir çizgi çekmedi. Yani Ersun Hoca'nın hala takımın başına geçme şansı var. Görünen o ki Kasım ayı Fenerbahçe için çok hareketli geçecek.

 
Toplam blog
: 3
: 51
Kayıt tarihi
: 05.11.18
 
 

       Çocukluğumdan beri her zaman sporun özelliklede futbolun içinde olmak istedim, bazı futbol..