Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mayıs '13

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Erkekleri kullanma kılavuzu

Erkekleri kullanma kılavuzu
 

Merhabaalar tekrar arkadaşlar şimdi bu yazacağım yazıyı dikkatlice okumanızı istiyorum çünkü erkekleri kullanmanın sırrını yazacağım size hep erkekler mi bayanları kullanacak biraz da biz bayanlar onları kullanalım değil mi? =)) Şaka bir yana umarım işinize yarar ayyy kendimi bir an Güzin abla gibi hissettim yahuuuuu... !

Örneğin yola gelmiyorsa, istediğini yaptıramıyorsan "3 gün vermeyeceksin muma döner" bilgi aktarımı kadınların en yanlış aktarımlarından biridir. Bunun yerine kutsal referansı bile olduğu söylenen "devenin üstünde de istese vereceksin" sözü daha anlamlıdır olaya bir erkek gözüyle bakınca.

Neden mi? (kılavuzumuzu okumaya başlayalım)

1- Çünkü erkek sevişken bir canlıdır. Ve erkeğiniz her koşulda sevişir. Siz sevişmezseniz o er ya da geç beliyle olmazsa eliyle, ya da başka bir yerde başka biriyle sevişir. Hiç olmadı zihninde olmadık kurgulara girişir. Bu yüzden sevişmeyi bir silah gibi kullanan kadınlar ilişkilerinde en çok kendilerini vururlar.

2- Erkekler iyi giyinmeseler de iyi giyimli şık kadınları severler. Rüküşe kaçmadan, abartmadan birlikte olduğunuz mekânlarda ama özellikle ev ortamında mutlaka alımlı ve bakımlı olmaya bakın. Gözü başka yere dalmasın. Arkadaş toplantıları, düğün dernek süslenmelerini abartmak yerine evde bunu yapmayı deneyin. Farz edin o gün evinizde düğün var. Zaten olur da:)

3- Saçınızın şeklini, rengini değiştirdiniz de farkında değil mi? buna taklılmak yerine daha radikal bir değişiklik yapın uzun aralıklarla da olsa. Kızmayın sinirlenmeyin ama kendinizdeki değişiklikleri ince bir zekâyla mutlaka fark ettirin.

4- Erkekler bütün dağınıklıklarına rağmen düzgün bir ev ortamı beklerler. Detaya kaçıp abartmadan ortalığı düzgün tutun ama günlük rutin işleri pek ona hissettirmeyin. Görev paylaşımı istemeniz doğal ama bunu şikâyet ederek talep etmeyin.

5- En pısırık erkeğin bile fırça yemekten hoşlanmadığını unutmayın. Hele bunu arkadaşlarının yanında asla yapmayın. Erkeğinize söz geçirmek ve istediğinizi yaptırmak istiyorsanız şu sihirli kelimeyi kullanın. PEKİ demesini bilen bir kadının erkeğine yaptıramayacağı hiç bir şey yoktur. Aksine inatçı kadınlar, bir erkeğin damarına basıldığında nasıl inatçı ve ters olabileceğini tahmin bile edemezler. Erkeğinizi azarlamayın. Hırçın ve öfkeli kadınlar zamanla sevdiklerini uzaklaştırırlar bunu asla unutmayın.

6- Kilo almayın ama diyet de diyet diye de tutturmayın. Erkekler formda kadınları sever ama sürekli diyet yapıyorum, onu yememem lazım, spora gitmem lazım diyen mızmız kadınları da pek sevmez.

7-"Bana asla yalan söyleme" biz kadınların bu favori cümlesinin altında gizli bir cümle daha vardır. "bana inanabileceğim yalanlar söyle" Ama siz erkeğinizi yalan söylememek üzerine motive ederseniz bir gün cesaret ve küstahlığı abartıp hiç hoşlanmayacağınız doğruları söylemeye başlayabilir. Zaten bu dünya yalansız olmaz. Nitekim "bana her şeyi anlat, asla yalan söyleme" diyen kadınların da sakladığı ve yalan söylediği bir şeyler hep vardır.

8- Herkesin peşinde koştuğu bir kadın olma imajı flört dönemlerinde iyidir ancak "ben seçilmem seçerim" diye hava atarken "ama ben de seni seçtim "diyerek onu onore etmeyi ihmal etmeyin. Kıskançlığınızı abartmayın ama hissettirin.

 9- Yemek yapmak bir sanattır. Alışkanlığınız olmasa da bir kaç özel yemeğiniz olsun ve özellikle tatil günlerinde sofranızı bu yemeklerle şenlendirin. Erkeğinizin size yardım etmesini sağlamak da sizin elinizde, dozunca cilve ve işve her zaman işe yarar. Unutmayın "yemeğin salçalısı" makbuldür :)

10- Son olarak yatak odasını ihmal etmeyin. İlişkilerde kötüye gidişin ilk işaretleri oradan gelir. Mümkünse bir tapınak gibi odanıza özenin. Pozisyon zenginliği vaat edin. Her şeyi erkeğinizden beklemeyin. Aktif olun. Beklentilerinizi gerçekleştirmek için önce siz ilk adımları atın. Ayrıntılarda takılıp kalmayın. Orası sizin özeliniz, dilediğinizce özgür takılın.
Umarım işinize yarar bluefreud çakma Güzin ablanız hep yanınızda =))

 

Blue Freud

 

https://twitter.com/bluefreudd

 
Toplam blog
: 14
: 5566
Kayıt tarihi
: 03.01.13
 
 

Merhabalar öncelikle şunu söylemeliyim ki yazmayı  seviyorum. Düşüncelerimi, duygularımı ve kimi ..