Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '18

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Evcil Hayvan Oteli Açmak

Evcil Hayvan Oteli açarak büyük bir sorunsala çare olup , bu alandaki açığı kapatmak ister misiniz ? Üstelik fazlasıyla da kazandıran bir alan olduğu gerçeği varken.

Evcil hayvan oteli nin detaylarına geçmeden önce bu alanın nasıl gerekli olduğuna bir değinmek gerekir. Öncelikle dünya üzerinde tatile gitmeyi sevmiyorum diyen yoktur herhalde. Yaz kış fark etmeden tatil kavramı bizi fazlasıyla içine çeker. Sorunsuz ve aklımızın hiçbir şeyde kalmayacağı bir tatilse tam olarak beklentimizin karşılığıdır.

Evcil hayvanımı nereye bırakabilirim
Tatil konusunda insanların nelerden rahatsız olduklarına dair ufak bir araştırma kapsamında anlaşılan bir konu da evinde hayvan besleyen insanların evcil hayvanlarını çoğu zaman yanında götüremedikleri ve bu durumdan fazlasıyla muzdarip oldukları. Çoğu otel evcil hayvan kabul etmediği için bazen gitmek istedikleri  yerler yerine alternatif evcil hayvan kabul eden otelleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu bazen aşırı maliyetli bile olabiliyor . Çünkü genelde evcil hayvan kabul eden oteller, fiyatlarını diğer otellere nazaran bir tık fazla yapıyorlar.

Tüm bunları göze alıp yine de otellerde evcil hayvanıyla tatil yapmak isteyen insanlar için sorun bununla sınırlı kalmıyor elbette. Öncelikle evcil hayvanlar biraz daha sakinliğe ve sessizliğe alışmış oldukları için birden kalabalık ortamlar içine girince daha fazla agresifleşip normal halinin dışında hareketler sergilerler.

Bu durumda ilk olarak çevredekileri rahatsız edeceğinden evcil hayvan sahiplerini de doğrudan rahatsız eden bir durum oluşturur. Bu yüzden de alternatif olanaklar tüm hayvan severlerin ve evcil hayvan besleyenlerin aradıkları şeydir.

Bu  durum da yapılabilecek en güzel alternatif kaynak hayvanların da kendisini özel hissetmesini sağlayacak olan evcil hayvan oteli açmak. Ve tüm hayvan severleri memnun edecek olan bu olanak , yeterli hizmeti sağladığı takdirde çok büyük bir alana hitap edeceğinden büyük çaplı getirilere imza atabilecek bir alandır.

Normal bir otelde nasıl ki kuaför salonundan, bakım alanlarına, havuza , giyecek ve yiyecek imkanına kadar her türlü imkan sunuluyorsa insanlara , evcil hayvan otelinde de aynı imkanlar veya benzerleri evcil hayvanlara sunulur.

Bu durum sahiplerini son derece mutlu eder ve kendi tatillerini özenle seçtikleri en güzel otellerde yaparken evlatları gibi gördükleri evcil hayvanlarına da benzer imkanlarının sunulması kendi tatillerine daha iyi odaklanmalarını sağlar

Yeşillikler içinde kurulmuş bir alan, güvenle uyuyabildikleri cinsine göre özel temalı odaları, yeme, içme ve dışkı ihtiyacını karşılayabileceği alanları, serinleyebilecekleri korunaklı havuzları , bakım odaları, her bir hayvan için özel olarak ilgilenen eğitimciler, aktivite alanları , fotoğraflarını çekip tatil sonunda sahiplerine verecekleri albümler gibi aklınıza gelebilecek bir çok etkinlik ile bu işi büyük bir başarıya dönüştürüp bu işten büyük imkanlar elde etmek mümkün.

İlk kuruluş aşamasında epey maliyetli bir iş olsa da hitap edeceği kesim düşünüldüğünde maliyet miktarının kat kat fazlasının kar sağlayacağı bir iş.

Özellikle de reklamı güzel yapılıp kuruluş yeri de hitap edeceği kesimi baz alınarak kurulursa emsali görülmemiş işler arasında yer alabilir.

 


mavimorfikirler

 
Toplam blog
: 16
: 342
Kayıt tarihi
: 03.07.18
 
 

İş deneyimleri ve gelecekte yapılabilecek işler hakkında yazılar yazmayı düşürünere bu blogu kurd..