Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '20

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Evrenden Gelen Mesajlar

Hep biz evrene mesaj gönderiyoruz. Peki, evrenden gelen mesajları alıyor muyuz?

Genelde eksik ya da hiç sahip olmadığımız şeyler üzerine odaklanırız. Sahip olduklarımız için mutluluğumuz daimi mi? Mutlu olmak için gerekli ve şart gördüğümüz kaç hedef bizi gerçekten mutlu etti? Evlenmeyi çok istedik. Kaçımız mutlu oldu? Araba istedik, mutluluğumuz ne kadar sürdü? Çocuğum olsun diye dua ettik. Olunca mutlu olduk ama en çok da çocukla beraber artan sorumluluklardan şikâyet eder olduk.

Demek ki evrene mutluluğumuz için sürekli sipariş verirken onun gerçekten bizi mutlu edip etmeyeceğini ya da bu mutluluğun ne kadar süreceğini bilmiyoruz. İçimizde sürekli mızmızlanan, sürekli bir şeyler isteyen bir çocuk var. Evren isteklerimizi gerçekleştirmeden önce bizi bu konuda uyarıyor mu? “Böyle yaparsan mutlu olamazsın”, “Aslında istediğin şey bu değil” diye mesaj gönderiyor mu? Gönderiyorsa bile kendi iç gürültümüzden ya da gerçeklerle yüzleşmemek için isteğimizle meşgul olmaya devam ediyoruz.

Evren hızla tükettiğimiz dünya için de sürekli mesaj veriyor ama kaçımız duyuyoruz ki? 

İsteklerimizle ilgili bize gelen mesajları duymaya çalışalım. Bence içimizdeki mızmız çocuğu biraz sakinleştirmenin zamanı çoktan geldi.

Evrenden gelen mesajların herkese ulaşması dileğiyle...

İyi şeyler olur, yeter ki iyi şeyler isteyelim.

 
Toplam blog
: 53
: 40
Kayıt tarihi
: 03.01.19
 
 

Yazar ..