Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '19

 
Kategori
Psikoloji
 

Frekans Temizlemek

Merhabalar,  her yeni gün yeni enerjilerle geliyor ve bazen başa çıkmakta zorlanabiliyoruz. Frekanslarımızın yükselmesine olanak verecek minik tavsiyelerim bu süreçte sizlere destek olabilir.

1 – TEMAS ETMEK
Kendinize ve birbirinize çok az dokunuyorsunuz. Oysa insanlık için dokunmak hem fiziksel hem de duygusal ve enerji bedenler açısından çok önemlidir.

Lütfen, kendinize ve birbirinize izin alarak ve sevgi ile dokunun, dokunun, dokunun...

Daha çok kucaklayın birbirinizi, daha çok sarılın... Çocuğunuzu,  eşinizi, sevgilinizi, annenizi, babanızı, dostlarınızı daha çok kucaklayın, sarılın, dokunun. Enerjiniz katılaştı, mesafeli ve gerginsiniz... Lütfen, hayatınıza dokunmanın o büyülü ve sevgi dolu esnekliğini daha çok yaşayın. Hayatla temas edin.

2 – GÜLÜN VE AĞLAYIN
Kendinizi gülmenin ilahi genişlemesine ve ağlamanın ilahi arınmasına bırakın... Ağlayın, gülün.... Gülün, ağlayın....

Lütfen, esneyin, gevşeyin ve yeri geldiği zaman ağlayın, yeri geldiği zaman gülün. Yer içinizle ilgilidir, dışsal yeri de çok önemsemeyin...

3 – SPOR YAPIN
Ara ara biraz yürüyün, koşun, bisiklete binin, yüzün, atlayın, zıplayın, yuvarlanın.... bedenler hantallaştı, kalpler katılaştı. Fiziksel bedenin öz için mabet olduğunu kavrayın.

Uçurtma uçurun, misket ya da gazoz kapağı oynayın, topaç çevirin, top oynayın, masa topu oynayın...... Hareket edin, kendinizle olun, kendinizde olun......

4 –  BİRBİRİNİZLE SOHBET EDİN
İçte kalan his, duygu, düşünce insanı kemirir. Ne olur, kendiniz, dostunuz ve alemler için sohbet edin. Kendinizi açın, paylaşın. Kendisini açana kulak verin, işitin, dinleyin, dinleyene anlatın.

Elbette birbirinizi tüketmeden, yargılamadan, kınamadan, hükmetmeden ve kötülük etmeden...Ama daha çok konuşun, daha çok paylaşın, ne olur... Anlamlı sohbetlerde sesiniz öze dokunuyor.

Sevgilerimle ….

Ebru Demrihan

 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..