Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '19

 
Kategori
Resim
 

Füsun Sun Kuseyrioğlu Sergisi

İç mimar ve ressam Füsun Sun Kuseyrioğlu, asıl mesleği olan iç mimarlık ile paralel yürütmüş olduğu resim sanatı ile ürettiği suluboya resimlerden oluşan bir sergiyi 25 Kasım 2019 akşamı Kadıköy Sineması Fuayesinde açtı. ‘’Renklerin Özündeki Yaşam’’ adını verdiği suluboya resim sergisine ilgi büyük oldu.

Daha önceleri de birçok kez resim sergisi açan Kuseyrioğlu, bu sergisinde de, suluboyaya olan tutku ve hayranlığını gizleyemediğini söylüyor. Öyle ki, suluboya bir tutkuya dönüşmüş sanatçımız için.

Doğaya, manzaraya, hayvanlara; özellikle de atlara olan tutkunluğunu yapmış olduğu resimlerde dile getiriyor. Yapmış olduğu suluboya resimlerinde, iç mimarinin de vermiş olduğu perspektif ve peysaj tekniklerini bolca kullanarak birer derinlik de sağlıyor. Deniz ve göl manzarası, kayıklar ve diğer deniz araçları da resim sergisinde konu olmuş olan elemanlar arasına giriyor.

Füsun Sun Kuseyrioğlu’nun Renklerin Özündeki Yaşam adlı suluboya resim sergisi 25 Kasım-10 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul Kadıköy Bahariye Caddesi No. 25 ‘deki Kadıköy Sineması fuayesinde ziyaretçilerini beklemektedir.

İsmail Hakkı Aksu

 
Toplam blog
: 137
: 116
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

Ressam, dekoratör, araştımacı yazar. ..