Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '17

 
Kategori
Güncel
 

Gel de şimdi, bu şartlarda yorum yaz

Gel de şimdi, bu şartlarda yorum yaz
 

Anlatamıyorum… Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Göz yaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce… Orhan Veli


Yıllardır Milliyet Blog’da duygu düşüncelerimi, esin dünyam ve yeteneklerim ölçüsünde kimseyi horlamadan gayet etik kurallar içinde yazıp çiziyorum… Burada yazmak tamam da, çizmek lafın gelişi.

Ben kendi şahsıma hala gururla Milliyet Blog diyorum…

Başta şiir ve düz yazılarım, ufkum yani yazı dünyam, bu bloğa girip yazı yazarak gelişti.

Bunca yıl iyi kötü birçok Şiir, düz yazı yazdım ve birçok arkadaşların yazılarını okuyup yorum yazarak bu günlere kadar geldim.

Bu aralar bakıyorum da yıllardan sonra her ne hikmetse bazı kişiler kendi yazılarıyla ilgilenecekleri yerde başka arkadaşların yorumlarına ileri geri kabaca gönderme yazarak kendi eteklerindeki kiri görmeyip, gönül kırıyorlar.

Bunca güzel günlerden sonra anladım ki okuduğum yazılara yorum yazarak her ne kadar arkadaşlarımın yazılarına değer veriyor isem de, bazılarının ileri geri yorumları dolayısıyla nahoş durumlar olmasın diye, bundan böyle sadece yorum yerine (Önerilerine ekle. ) yapmakla o arkadaşımın yazısına verdiğim değeri bu şekilde belirtmek istiyorum. Tüm arkadaşlarıma saygıyla duyururum.

Şahin Özşahin

 
Toplam blog
: 1160
: 227
Kayıt tarihi
: 11.02.09
 
 

Teknik ressamlıkla geçen çalışma hayatımdan sonra emekliliğini yaşayan bir kız ve bir erkek çocuk..