Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '17

 
Kategori
Deneme
 

Gelecekteki sevgiliye açık mektup

Ben böyleyim beni böyle sev mesela. Sağını solunu hep karıştıran izeli. Yön duygum yoktur benim. Sağ dedin mi bi düşünürüm ben. Ama seversem, kalbime kilitlersem seni nerde olduğunu unutmam. Sol yanımda olduğunu bilirim. 
      Yön duygumda yoktur. Yolu tarif et neredesin desen anlatamam nerde olduğumu. Benim için her yer 15 dakikalık uzaklıkta. Mesafelerin önemi yoktur yani. Çok seversem eğer yaşadığını bilsem yeter bana, istersen dünyanın bir ucunda ol, diyecek kadar karartırım gözümü. 
      Ama bi yandan da çabuk vazgeçerim. Çabuk kırılır, dökülürüm. Suskunluklarımla meşhurumdur. Koskocaman bi kafa karışıklığı bırakıp ardımda çekip gitmelerim çoktur. Anlatmam çünkü. Yorulduysam giderim.. Hırkam yere düştü almadın diyelim buraya kadarmış derim. Sen lanetler yağdırırsın bana, beddualar edersin. Halbuki ben bana ait olan bir şeye bu derece umursamaz olmana kırılmış çekip gitmişimdir. Benim çünkü, senin kirpiğin düşecek olsa yüreğim hoplar yerinden. Bi çocuk kalbidir yüreğim, her daim ilgiye aç. 
 Sevgi arsızıyımdır da. Sevildikçe sevilmek isterim. Çok en çok sev isterim. Kafamı 2 okşa daha çok sokulurum.
En nefret ettiğim insan gelsin mesela gönlümü alcak 2 laf etsin hemen yumuşarım. Amannn boşver be olan oldun der geçerim. Dayanamam yani kin tutamam.
Ama biraz agresif bi yapım var tabi kabul. Haksızlığa gelemiyorum. Çenemi tutamıyorum. Yani basım belaya girerse noldu yine deme, tamam geliyorum de. Ben zaten ayrıntıları anlatırım. Çünkü hiç bir şeyi tutamam içimde lak diye anlatırım saniyesinde. Gizli kalması gereken bir şey varsa önceden uyarman gerekli yani. 
    Orhan baba diyor ya hani gelme ömrüme girme ömrüme ne dertliymiş bu diyeceksen. Benim ki de o hesap. Bi başlasam sana anlatmaya,ki anlatırım kendimi biliyorum, günlerce susmam. Eğer tahammülün yoksa, sabrın yoksa hiç gelme. Bozma düzenimi. Ben iyiyim yalnızlığımla. 
Yazılarım var içimi döktüğüm, mürekkep kaplı ellerim..
Yani demem o ki alt üst edip gideceksen eğer, beni dibe çekeceksen sen iyisi mi gelme.. 
 
 
Toplam blog
: 27
: 250
Kayıt tarihi
: 29.09.16
 
 

Dünyada yaşamaktan yoruldum, marstan atama bekliyorum.. Söyleyebileceklerim bu kadar. Tesekkürler..