Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '19

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Gözaltı Torbalarından Kurtulun

30 lu yaşlardan sonra gözaltındaki bağ dokusu gerginliği ve eksenliğini kaybeder. Nedeni göz alt kapakla zarın arasındaki kasın zayıflayarak, arkadan yağ dokusunun öne doğru fıtıklaşmasıdır. Bu da kişiyi bitkin, yaşlı yorgun bir görünüm verir. Gözümüzün altında gözümüzü koruyan çeşitli yağ yastıkçılar bulunmaktadır. Gözümüzün Altında bulunan yağ yastıkçığının öne doğru ilerlemesini engelleyen bir takım koruyucu tabakalar mevcuttur. Bu tabakalar genetik olarak zamanla ya da yaşla çeşitli koruyucu özelliklerini kaybederler Arkasında bulunan yağ dokusunun öne doğru fıtıklaşmasına yol açarlar. Bu da gözaltı dediğimiz torbası denilen oluşumun nedenidir. Estetik cerrahi de en yeni teknolojiler ve uygulamalar sayesinde Göz sorunları artık tarihe karışıyor.

Göz Altı Torbaları Bu (BlefaroplastiAmeliyatla Geçiyor

Alt- göz kapağındaki kırışıklık ve deri sarkmasına bağlı olan torbalarınızdan (Blefaroplasti) Ameliyatı ile 1 saatte kurtulmak artık mümkün. Lokal uyuşturma ile yapılan bu ameliyatta fazla olan derinin altındaki kas dokusu ve onun da altındaki fıtıklaşmış dokular çıkartılarak gözaltı daha sıkı bir hale getirilir.

Göz ve Çevresindeki Yaşlanmış Dokular Lazer Radyo Frekans ile Gençleşiyor.

Gözaltı torbalarında yağ birikmesiyle ortaya çıkan geniş sarı plaklar, cildin üst ve alt tabakasında biriken yağlar radyo frekans enerjisi ile eritilmesi sağlanıyor. Cilt altındaki kolejini uyararak cildin yeniden gençleşmesini sağlıyor. Mimiklere zarar vermeyen bir uygulamadır. Radyo frekanslı co2 lazer  İle ağrısız bir yöntem ve çok hızlı bir iyileşme sağlıyor. Tedavi sonrası kişi normal yaşamına geri dönebiliyor. Özellikle Lasik tedavisiyle uygulandığında göz kapağı estetiğinde çok etkili sonuçlar veriyor. Göz ve çevresindeki yaşlanmış dokuları gençleştiriyor

 

 
Toplam blog
: 11
: 75
Kayıt tarihi
: 12.10.19
 
 

1994 yılında TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sınavında ilk yüze girdi ve yüksek bir puan alarak, SAĞL..