Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '18

 
Kategori
İlişkiler
 

Günaydın ve İyi Geceler Ritüeli

Flört edip etmemek konusunda emin olmadığımız bir kişiye karşı yaşadığımız en büyük sorunlardan biri de, sabah günaydın ve akşam iyi geceler ritüelleridir sanırım.

Gün içinde mesajlaşıyoruz iyi hoş da, uyanır uyanmaz günaydın mesajı yazmak, gece yatana kadar mesajlaşıp iyi geceler falan dilenmesi, emin olmadığımız biri olduğunda karşımızdaki sizce de kasmıyor mu? Bazen de durum şöyle oluyor, gece maalesef ki uyuyakalıyor karşıdaki sözüm ona sıkıcı adam, sabah görüyor mesajınızı ve hooppp günaydın mesajı geliyor. Yani şimdi ben belki o gün seninle konuşmak istemiyorum, belki cevap yazmak istemiyorum, gece mesajı görsene be adam! Her gün mesajlaşmak istemiyoruz belki, siz olsanız ne yapardınız? Bir de kırmak istemiyoruz karşımızdakini, sanki bizi kimse kırmıyormuş gibi! 

Bir de Allah aşkına, karşınızdaki size cevap yazmamış mesajınıza çünkü zaten verdiğiniz bir kelimelik cevaba yazacak bir şey bulamamış, dönüp muhabbeti devam ettirmek için ''eee'' mi yazılır? Bu kadar mı kelime haznesi kt olduk biz ya? Böyle mi muhabbet edeceksin flört etmeye çalıştığın (!) kız ile? 

Yok bence insanların artık flört etmek konusunda sıkıntıları var. Biraz çalışalım çok rica edeceğim! 

 
Toplam blog
: 4
: 173
Kayıt tarihi
: 06.12.17
 
 

Merhaba, üniversitede Grafik Tasarım okumama rağmen hiç o mesleği yapacak kadar sevemedim bölümüm..