Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '20

     
    Kategori
    Gündelik Yaşam
     

    GÜNÜNE PUAN VER

    Merhaba Sevgili Dostlar ;

    Maalesef hepimizin gündemin korona ve evde kal sloganları var . Hepimizin bildiği gibi bir çoğumuz evde kalırken sıkılırken bir çoğumuzda evinde mutlu peki ya evinde kalamayan sessiz azınlık ? Bu arada sessiz azınlıktan geldi size ilk merhabam . Dışardan bildiriyorum ki önlemler artmış durumda sabah taksiyle işe giderken polis çevirdi 2 kişiden fazla yolcu alınamayacağını ve bu süreçte daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Bu uyarıyla güne puanım +1 ile başlıyor düşünsenize hiç tanımadığınız birileri bu onun mesleği bile olsa sizi düşünüyor dünyayı karşılıksız sevginin kurtaracağı taraftayım . Sonrasında şoförün karadeniz şivesiyle kısa ama keyifli bir yolculuk ardından şirkete giriş. Oda ne ' çok şıksın iltifatı '  hadi ama virüs var diye süslenemezmiyim ? +1 puan daha gülen gözlerle odama ilerliyorum ve sıcacık çay kokusu geliyor burnuma günüm sizcede elimdekilerle inanılmaz zenginleşmiyor mu? Üzgünüm diyetçiler ama çeyrek karışık bol tereyağlı tostumla kendimi ekstra şımarttım bugün +2 puan daha madem saateler 11 i gösterdi gelsin mi şöyle güzel  bol köpüklü bir türk kahvesi +1 puan daha bu arada çaktırmadan diyet yapmaya çalışan benin sizlere ufak naçizane bir tavsiyesi olacak yapacağınız türk kahvenizin içine çay kaşığının ucunda tarçın eklemeniz tatlı canavarlarını bi süre yerlerinde sakin tutabiliyorken nerdeyse 2 saatlik de tokluk hissi verirler  ki bu biz diyet madurlarının epey bi işini kolaylaştırır . +5 puanımıda yazdığım ilk bloğum ve sizlerle tanışmama veriyorum . Cömert bir gün olsun hepimiz için ve günümüze bol bol puanlar verelim elimizdekilerle keyifle geçirelim, yanımızdaki kardeşimizi annemizi babamızı ne kadar tanıdığımıza bakalım kısacası bize verilmiş bu günleri en verimli şekilde geçirelim ne zaman kardeşine annene babana onu sevdiğini söyledin yada en son ne zaman gerçekten dinleyip ilgilendin ? Bugün bence denemelisin ve kendine puan vermelisin.

    Özetlemek  gerekirse eminim hepimiz  bu sürecin bize kattıklarının ve bizden aldıklarının farkındayız mesele tıkılı kaldığımız alanı bir zindana çevirmekse elimizde , peki ya sınırsız gökyüzünün olduğu bir bahçeye çevirmek elbette oda elimizde burda ki blog yazarı Büşran Betül Kaya hanımın da dediği gibi uzun zamandır ertelediğimiz kitaplığımızda bizi bekleyen  kitaplarımız var ve kitaplarımızın  içinde bizlere açılmış sonsuz zenginlikte bir dünya ve tabi ki okuyacak çok blogluğumuz var. 

    Yakın zamanda izlediğim bir filmde şöyle diyor keşiş ;  'gülümse , yüzünle gülümse , beyninle gülümse , ciğerlerinle gülümse ' içinizden  kopup gelen tertemiz gülümsemeler diliyorum sizlere ...

    İlk bloğumla karşınızdaydım aranızda olmak büyük keyif teşekkürler Milliyet , teşekkürler Dünya 

    Sağlıklı Kalın ...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 59
    Kayıt tarihi
    : 30.03.20
     
     

    herkese kocaman bir merhaba , ben içinde insaların olduğu herşeyi ,saklı yerlere saklı insalara d..