Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Güzel Kokan Erkekler

Kadınlar kadar erkekler için de parfüm önemli bir detay. Parfüm kesinlikle severek kullanılmalı. Ancak beğendiğiniz her parfüm size yakışıyor anlamına gelmiyor. Kokusunu sevdiğiniz kadar teninize yakışması da önemli. Hem beğendiğiniz hem de teninize uygun parfümü deneme yanılma ve biraz da etrafınızdaki kişilerden gelen yorumlara göre seçebilirsiniz.

 

Bu seçimi yapmak için kendinize zaman ayırın ve bir parfümeriye gidin. Öncelikle tanıdığınız şişelere yöneleceksiniz normal olarak ancak bu defa farklı bir şey aradığınızın ve değişime açık olduğunuzun bilincinde olarak seçeneklere göz atın. Hatta size yardımcı olmak için hazırda bekleyen satış danışmanlarından yardım alın. Nasıl kokular sevdiğinizi ve nasıl bir şey aradığınızı söyleyin. Deneyeceğiniz parfümü el bileğinize sıkın ama hemen almayın. İlk sıktığınızda koklayın ve oradan ayrılın. Bir kahve için ve yirmi dakika sonra bileğinizi tekrar koklayın. Hala koku sizi heyecanlandırıyorsa o zaman mağazaya geri dönün ve parfüm satın alın. 

 

Yeni parfüm alanlar hemen etrafındakilere ‘bak yeni parfüm aldım, koklasana bana yakışmış mı?’ diye sorarlar. Bunu sakın yapmayın. Güzel koktuğunuzu size söylerlerse memnun olun ama kendiliğinden söylemeleri önemli olan.

 

Parfümü seçtik ama sadece parfüm kullanmakla temiz ve bakımlı olunmuyor. Sabah evden çıkmadan alınan duş olmazsa olmaz. Deodorant kullanımı, ağız spreyleri, vücut losyonları gibi gün boyu temiz ve taze hissetmeye yardımcı olabilecek diğer gerekli ürünleri de doğru zamanda ve yeterli oranda kullanmak parfüm öncesi harika bir altyapı oluşturacaktır. Giyilen kıyafetlerin yıkanması ya da havalandırılması da aynı derecede önemli. Yine mümkünse aynı ayakkabıyı iki gün üst üste giymeyip, havalanmaları için onlara zaman tanımanız hem ayak sağlığınız hem istenmeyen kokular hem de ayakkabınızın ömrü açısından çok faydalı olacaktır. Yani temizlik bir bütün ve parfümle süslendiğinde ışıldar.

 

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..