Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '19

 
Kategori
Blog
 

Hayatındaki değerler

Her şeyin üzerine üzerine geldiği, olumsuzlukların sıkboğaz ettiği hayatın içerisinde olabilirsin. Hayatının öyle berbat bir hal aldığını düşünüyorsun, Nereye el atsan elinde kalıyor sanki. Bütün insanlar şanslı tek şanssız olan sensin. Bütün sıkıntılar dertler sende.
Seni parmağında oynatan hayatını değiştirebilirsin. Bunun çok zor olmadığının farkına varabilsen her şey daha farklı olabilir. Bunun için öncelikle yapman gereken bakış açını değiştirebilmen.
Değişimin sizde olduğunu bilmeniz sizin önünüzdeki karanlık noktayı kaldıracaktır. Hayatınızın içindeki olumsuzlukların kaynağına yönelmek, olumsuzluklara bakış açınızı değiştirmek çıkış yolunuz olacaktır.
Hayatındaki hataların seni olgunluğa, başarısızlıkların hırsa ve kötü sonuçlar cesarete yönlendirmelidir. Muhteşem başarılara imza atan kişilerin hepsi aynı yoldan geçmiş insanlardır. Hayatında hep zorluklar olmuş ama umutsuzluğa kapılmamışlardır. Cesaretlerini yitirmemişler mücadeleci bir yaşam sergilemişlerdir. Mevlana’nın dediği gibidir “Mum olmak kolay değil, biraz yanmak gerekir.”
Başarısızlıklarından korkma, başarısızlığını eleştirenlerin düşüncelerini kendilerine bırak. Hayat mücadelene devam et. Bu mücadeledeki yanlışlar senin yanlışın doğrular ise senin doğrular olacaktır.
Hayatın geri vitesi yoktur. Geriye gidip zamanında yapmadıklarını yapma şansın yoktur. Her şeyin bir zamanı vardır. O da bu gündür. Yarını bu güne planlarsın ama bu günü düne planlayamazsın.
En kötü zaman elinizden kayıp giden zamandır. Hayatındaki değerli olanların arasına zamanı eklemeyi unutma.

 
Toplam blog
: 4
: 157
Kayıt tarihi
: 09.12.19
 
 

Hayat bir kalemdir. ..