Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Herşeye rağmen "mutluluk"

Herşeye rağmen "mutluluk"
 

ADA ( AMASRA )


Bir şeyler yazmak ya da karalamak ister ya insan kimi zaman, işte tam da o zamanın içindeyim. Çok uzun bir ara verdiğimide fark ettim bu arada.

Bir boşluk var, hissediyorum ve ben bu boşluğun içinde bir o yana bir bu yana savruluyorum. Sanki cam kenarındayım ve dışarıyı seyrediyorum. Nefesim camda buhar yapıyor, etrafı göremiyorum. Aklımdan kelimeler geçiyor, cama yazmak istiyorum ve yazıyorumda lakin çarçabuk siliniyor. Kış olsa hemen silinmez aslında camdan kelimelerim. Şimdi bu camdan kelimeler sözcüğü pek hoşuma gitti.

Camdan kelimeler var aslında aklımda her biri bir yerlere çarpıp kırılıyor, kırıkları topluyorum ellerim kanıyor yine her zaman ki gibi, güveniyorum ellerim kesilmez diye lakin kesildiler işte. Kan korkutuyor aslında beni. diyorlar ki kanaya kanaya , acıya acıya alışacaksın can yakıcı camdan kırılmış kelimelere. Sanki alışmak istiyormuşum gibi.

Ben aslında insanları, böcekleri, doğayı, denizi, çiçekleri en çokta laleleri seviyorum. Kediyi seviyorum, köpeğin sadık olmasını seviyorum. Kuşları seviyorum, cıvıl cıvıl ötüşlerini aşkla. İnsanları da her halleriyle sevmeye uğraşıyorum. En sevdiğim bulutlarda bile hep güzel bakan, güzel gülen insan yüzleri arıyorum. O bembeyaz pamuk tarlası bulutların üzerinden dünyaya bakabilmeyi diliyorum,ya da bir kuşun kanadında tüm sevdiklerimin yanında olabilmeyi istiyorum.

Özlediklerim var benim sevdiklerim, yürekten bağlandıklarım, umutlarım, sevinçlerim, acılarım var, hayallerim, beklentilerim var birçok. Bazıları da belkide hiç olmayacak, olsun en azından umut edebilme ihtimalim var. Belki kimbilir bir yerlerde, umulmadık bir zamanda yada bir köşe başında pat diye oluverecek gibi.

Yaradandan ötürü yaradılanı sevmek nasıl güzel bir cümledir, anlamı derindir. Ben evet seviyorum sevilmeme ihtimalim olsa da. Ben umut ediyorum her şeye rağmen gelecek günler güzel olacak diye. Dostlarıma , arkadaşlarıma, sevenlerime, sevmeyenlerime, sevdiklerime, sevdalandığıma, ama her şeye umut ederek güzel günler diliyorum. Yaradandan hem kendim hemde tüm evren için. Çok mu bir şey istedim. İnsanım ben isterim, belki dileğim sadece benim için, belki de tüm sevenlerim için gerçekleşecek kimbilir....

BU KADAR YAZININ ÖZÜ SADECE " MUTLULUK " İSTEYİŞİMDİR....
 

 
Toplam blog
: 32
: 929
Kayıt tarihi
: 14.09.07
 
 

3 nisan 1968 BARTIN doğumluyum. KDZ EREĞLİ'de yaşıyorum. Amasra tek tutkum, yazmayı çizmeyi seviy..