Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '18

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Hiçbir Siyasi Parti Farkı Gözetmeden Tüm Havran Halkını Kucaklıyorum

Hiçbir Siyasi Parti Farkı Gözetmeden Tüm Havran Halkını Kucaklıyorum
 

Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz; Kendimi Ak Parti'nin neferi, askeri gibi hissediyorum. Erlerin Rütbesi sorulmaz diyerek başvuru dilekçesini verdi.

Çetinkoz'un basın açıklaması şöyle; ''Çok Değerli İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Geçlik kolları başkanım, Ak Parti'nin cesur yürekleri, mücadele arkadaşlarım. hepinizi sevgi , saygı ve muhabbetle kucaklıyorum. Bu gün burada Belediye başkan aday adaylığımı açıklamak için bulunuyorum. Ak Partimizin bayrağını 2019 yerel seçimlerde Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Havran İlçemizde de göndere tekrar çekmek için, adayımız kim olursa olsun, gece gündüz demeden mücadele edeceğimizi, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağımızı sizlerin huzurunda beyan ediyorum.

Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nasıl Ak Parti neferi görmek istiyorsa, bizde bu neferlerden biriyiz. Hiçbir zaman Partimizin çizgisinden asla sapmadık. Hep Partimizde kendimizi nefer olarak gördük. Liderimizi hep örnek aldık. onun çizdiği yolda gittik. ve gitmeye devam edeceğiz. Çünkü biz Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarıyız.

Aday adaylığı başvuru sürecinde bana desteğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Havran ilçemiz belediye başkanımız sayın Belediye Başkanım Emin Ersoy'u mücadeleci çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. yine mücadeleci dava ve yol arkadaşımız İsmail Damar Hocamıza, Daha önce büyük hizmetleri geçmiş Ak Parti Havran İlçe Başkanımız Sayın Erdal Önder'e, Havran Belediyesi'ne yıllarca hizmet etmiş, Havran şehrimizin sevilen ismi Metin Pala abimize, Araştırmacı Yazar Erkan Zeytun abimize, aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. Bu bir parti içi demokrasi yarışıdır. Kim adaylığa genel merkezimiz tarafından uygun görülürse, gece gündüz demeden hep birlikte, el ele, kol kola, omuz omuza mücadele etmeye hazırım. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklıyorum. dedi."


Ak Partililer Proje Üretecek ki en güzel ŞEHİR ANAYASASI ortaya çıksın. Bundan sonra her şehrin ANAYASASI olacak. Ak Parti Havran Belediye başkan aday adayı İsmail Çetinkoz; Şehir anayasaları adayların proje ve vaatlerinden oluşacak, Ak Partililer proje üretecek ki, şehirlerimiz kalkınacak, Ak Partiler tüm halkımızı kucaklayacak ki akın akın insanlar Ak Partinin kanatları altında bütünleşsin . dedi.

Çetinkoz sözlerine şöyle devam etti; öncelikle hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden tüm Havranlı kardeşlerimizi kucaklıyorum. Bizim yönetimimizde sen ben değil Havran Halkı olacak, çünkü bizim ötekimiz olmayacak, bize umutla bakan gözlere söz, karalamaya değil, kötülemeye değil  HAVRAN ŞEHİR ANAYASA mızı tüm Havran halkımız ile birlikte oluşturmak istiyoruz. Çünkü bizim proje ve  vaatlerimiz ŞEHİR ANAYASASIna işlencek.  Buradan da anlaşılıyor ki kendine kaynak üretecek ve devlet politikası ile desteklenecek projeler bir bir hayata geçecektir. Projelerimiz aynı zamanda devlet politikası haline dönüşecektir.  Bizim projelerimize nasıl yapacaksın , kaynak kim diye soranlara hep beraber diyoruz ki; artık 1980 model belediyecilik Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tarihe gömülüyor. Her şehrin kendi ANAYASASI oluyor. Şehir anayasaları da adayların projelerinden oluşuyor. Bende diyorum ki projelerimiz kaynağı kendi imkanlarımız ve devletimizdir. Belediye başkanı kim olursa olsun yapacağı vaatler ve projeler şehir anayasasına işlenecek ve başkanlar bu anayasa dışına çıkamayacaktır. Diyerek ŞEHİR ANAYASASI  hakkında bilgi verdi.

 

 

 

 


Havranlı kardeşlerimi 7 den 70 sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Ak Parti tüm kardeşlerimizin sığınacağı sıcak yuvadır. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden tüm Havranlı kardeşlerimi desteğe davet ediyor ve Havranımız için el ele, kol kola, omuz omuza mücadele vermeye, birlik, beraberlik ve huzurun en güzel yaşandığı, birlikte kazanıp, birlikte büyüyeceğimiz bir şehir olarak, örnek bir şehir olarak tüm Türkiye'de hafızalarda yer almaya hazırız dedi.

AYAKLARI SAĞLAM BASAN PROJELER İLE GELİYORUZ.
Çetinkoz sözlerine şöyle devam etti; Havran ilçemiz için ayakları sağlam basan projeler ile geliyoruz. Projelerimiz halk odaklı, halkın ekonomik kalkınmasını baz alan projelerdir. sosyal ve eğitim alanında projelerimiz çoktur, ama ağırlık olarak biz halkımızın ekonomik kalkınmasını baz aldık. Havran'da tüm kardeşlerimiz mutlu, huruzlu ve refah bir hayat sürecektir. Zengini ile fakiri ile bu Havran hepimizindir. Projelerimizi ilk önce halka sunacağız. halkın onay vermediği hiçbir projeye asla imza atmayacağız. Ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden Havran ilçemiz için ne yapabiliriz bu konuda kafa yoruyoruz. Başarı hepimizin başarısı olacaktır. Bu yolda kaybeden asla olmayacaktır. iktidarı ile muhalefeti ile tüm Havranlı kardeşlerimiz kazanacaktır. diyerek hedeflere ulaşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi.

BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANI ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİZ.
Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan nasıl bir belediye başkanı görmek istiyor ise biz de bu doğrultuda hareket edeceğiz. Birliğin ve dirliğin adı olacak Havran , Başarının ve ekonomik kalkınmanın şahlanışı, Köylünün umudu, çifticinin yol göstericisi, ürecitinin markalaşması, yeni fabrikaların kurulması, yaşamın sevinci olacaktır Havran... Körfezimizin meyve bahçesi, Çanakkale Kahramanı Seyit Onbaşının memleketi olan Havran ilçemiz; Türkiye'de adından söz ettirir hale gelecektir. Hedefimiz büyük, çalışmamız durmaksızın devam ediyor... büyük hedefler belirlenmeden, asla başarıya ulaşamazsınız. her zaman hedefimiz büyük olacak, çok zorlu ve mücadele isteyen yollarda yürürken ayağımıza batan dikeni görmeyeceğiz.

TÜM SİYASİ ADAY ADAYI KARDEŞLERİME BAŞARILAR DİLERİM
İsmail Çetinkoz; Havran'da Belediye Başkanı aday adayı olan ve olcak olan tüm siyasi partili aday adayları, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden başarılar diledi. siyaset halkın gönlüne girmektir. halkı ikna etmektir. bu medeni bir yarıştır. herkesin anayasal hakkıdır. Havran ilçemizde iktidarı ile, muhalefeti ile bu sürecin bayram havasında geçmesini temenni ediyorum. diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüsü İsmail Çetinkoz'un biyografisi
2001 yılı Ak Parti Havran ilçe teşkilatı kurucusu ve ilçe sekreteri, İsmail Çetinkoz, 1971 yılında Havran'da dünyaya gelmiştir. ilk ve orta öğrenimini Havran'da tamamladı. Ortaokulu Edremit İmamhatip'de Liseyi Ticaret lisesinde bitirdi. Yüksekokul öğrenimini Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı Güvenliği ve Uzmanlığı Bölümünü bitirdi. Üniversite tahsilini, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölüm mezunu olan, İsmail  Cetinkoz, 27.dönem Balıkesir Ak Parti Milletvekili aday adayı ve aynı zamanda Havran Bedensel Engelliler Derneği Kurucusu olan İsmail Çetinkoz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HAVRAN İÇİN DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

1. HAVRAN TOKİ PROJEMİZ
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz; Dar gelirli Havranlı kardeşlerimiz için, elimizi taşın altına koyarak, ayağı yere sağlam basan projeler ile geliyoruz. TOKİ Havra'da hayal değil gerçektir. Tüm proje fizibilitelerini yapıp. nasıl olması gerekteği konusunda uzman kadro ile bu işi Havranda gerçekleştirebileceğimiz kararına vardık. Bizim projelerimizde her zaman halkımız kazanacak. halkımızın menfaatine dokunmayan hiçbir projeye imza atmayacağız. güçlü A Takımı ile, iş bilen kadro ile siz değerli Havran halkımızı hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden kucaklıyorum. ve bundan sonraki zamanlarda da , önemli projeleri açıklayacağım


2. HAVRAN BELEDİYESİ ZEYTİN ÜRÜNLERİ İŞLEME  ENTEGRE TESİSLERİ
Ak Parti Havran Belediye Başkan aday adayı İsmail Çetinkoz; Körfezimizin meyve bahçesi Havran ilçemizde, halkımız ile birlikte, zeytin entegre tesislerini beraber kuracağız dedi. Çetinkoz; iş istihdamı oluşturmak için, Havranımıza zeytin entegre tesislerini kurarak, hem halkımızın elindeki ürünleri değerlendirecek, Türkiye çapında Havran zeytin ürünlerini marka yapacağız. bu konuda çok ciddi projelerimiz var. ekibimle birlikte bu konuda gece gündüz demeden çalışıyoruz. dedi.



3. HAVRAN İLÇEMİZ KÖRFEZİN EN BÜYÜK ENGELLİ REHABİLİTASYON VE EĞİTİM MERKEZİNİ YAPACAĞIZ.
Balıkesir Havran Belediye Başkanı aday adayı İsmail Çetinkoz, Havran ilçemize körfezin en büyük Engelliler rehabilitasyon merkezini kazandıracağız dedi. Çetinkoz; Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan engelli vatandaşlarımıza büyük önem vermektedir. bizde başkanımızın izinden giderek engelli vatandaşlarımızın tüm eğitim ve öğretim hizmetlerini yeni binamızda gerçekleştireceğiz. aynı zaman Havran Bedensel Engelliler Derneği başkanı olarak, engelli kardeşlerimizin gören gözü, duyan kulağı olacağım. Tüm Havranlı kardeşlerimiz ile birlikte bu büyük projelere imza atacağız , atıl durumda olan eski Havran Devlet Hastanemizi projemize dahil ederek, bu binayı kullanılabilir hale getireceğiz dedi.

 

 



4. HAVRAN SİT ALANI HARİTASINI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ.
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz, Havran'nın gelişimine sekte vuran sit alanı taşımayan binalara çözümü ürettik dedi.  Körfezimizin meyve bahçesi, Çanakkale kahramanı Kocaseyit'in memleketi Havran ilçemizi, en güzel şekilde imar edebilmek için ekibimizle birlikte bu konuyu var gücümüz ile çalışıyor. Trakya Üniversitesinden profesörlerden oluşan anıtlar kurulu ekibini tekrar Havran ilçemizde ağırlayarak, tarihi değer taşıyan binaları koruyup, tarih özelliği olmayan, adeta çöp yığını olan yerleri anıtlar kurulu ekibimiz ile sit alanından çıkartacağız. Havran ilçemizde bizim belirlediğimiz bina tarzını bu çöp yığını özelliği taşıyan yerlere yerleştireceğiz. Havran imar planı tekrar gözden geçirilecek, Havranımıza yakışır en güzel planı ortaya çıkaracağız. Güzel Havran, Mutlu insanlar sloganı ile Havran ilçemiz körfezde örnek bir ilçe olacaktır. diyerek sözlerini tamamladı.

TARİHİ DEĞER TAŞIMAYAN EVLERİ SİT ALANINDAN ÇIKARACAĞIZ.

 

5. KANAL HAVRAN PROJESİ İLE HAVRAN İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREREK, SOSYAL VE KÜLTÜREL YAŞAM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ.
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz, Havran Çay ıslah projesini tanıttı. Söz konusu proje Havran Çayının ıslah projesidir. Bu proje başlamadan önce Havranlı kardeşlerimin fikirlerinden yola çıkarak ekibim ile birlikte ne yapabiliriz onu konuştuk. Havran Çayını ıslah projemizde projeye engel olabilecek doğal ve fiziksel koşulların nasıl aşılması gerektiğini konuştuk. ortak bir karara vardıktan sonra projemizin Havran Çayında uygulanabilir olduğu gördük. Projemizde kafeteryalar, restaurantlar, yürüyüş yolları, sandal ile suda gezinti, balık tutma etkinlikleri gibi birçok dalda fikir çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Böyle bir projeyi sizlere sunmaktan onur duyarım. diyerek sözlerini tamamladı.



6. HAVRAN MERKEZİ İŞ TAKİP SİSTEMİ ( HAVRAN MTS ) İLE ADAMI OLAN DEĞİL, İHTİYACI OLANA İŞ VERECEĞİZ.
Ak Parti Havran Belediye Başkanı Aday Adayı İsmail Çetinkoz Merkezi Takip Sistemi ile iş için kapı kapı dolaşmayacaksınız. dedi. Çetinkoz sözlerine şöyle devam etti; '' Ekonomi projelerimizden bir tanesi de HAVRAN MERKEZİ TAKİP SİSTEMİ projesidir. Bu proje ile Havran'da halkımız hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden, sistem otomatik olarak işsiz aileleri belirleyecek ve işe en çok ihtiyacı olan aileden iş bulmaya başlayacağız. Bizim partimizde SEN, BEN YOKTUR, BİZ MANTIĞI vardır, Eğer bir ailenin tenceresinde aş değil, dert kaynıyorsa bunun sorumlusu bizizdir. Bizim bu aileyi kendiliğimizden görmemiz gerekir. işte bu sistemi devreye sokarak, Havran'da adamı olan değil, ihtiyacı olan ailelere iş vereceğiz. diyerek sözlerini tamamladı.





7. HAVRAN ORGANİK PAZAR PROJEMİZ ( Kaybedeni asla olmayan en iddialı projemizden biridir. )
Ak Parti Havran Belediye Başkan aday adayı İsmail Çetinkoz, Körfezin büyük ilgisini çekecek olan Organik Pazarı biz kuracağız dedi. Çetinkoz sözlerine şöyle devam etti; '' Edremit Körfezinin meyve bahçesi Havran ilçemizde Cuma pazarı haricinde, meclis kararı ile alacağımız bir günde Havran Organik Pazarını biz kuracağız, Havran Organik Pazar büyük ilgi görerek körfezin cazibe merkezi haline gelecektir. Yazın Edremit Körfezi nüfusunun bir milyonu aştığını söyleyen Çetinkoz, yerli ve yabancı turistlerin Havran Organik Pazardan alışveriş yapmasını sağlayarak, aynı zamanda esnafında para kazanmasını sağlayacağız. Bu projemiz ile Havran köylümüz, havran çiftçimiz, havran esnafımız kazanacak, kaybedeni olmayan bir proje olarak görüyoruz dedi.

 

 


HAVRAN ORGANİK PAZAR TANITIM AFİŞLERİNDE BU LOGOYU BASMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.




8. BUNGALOV EVLER PROJEMİZ İLE HALKIMIZI DOĞADA KONUK EDECEĞİZ
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz, Dünyanın en önemli oksijen merkezlerinden biri olan Kazdağları Hanlar bölgesine yapacağı Bungalov evler projesini tanıttı. Çetinkoz yaptığı açıklamada; Dünyanın en önemli oksijen merkezlerinden biri olan Kazdağı etekleri, güzel yapıları ile halkın konaklama alanına açılmaladır. Halkımız doğanın güzelliklerinden en iyi şekilde faydalanmaladır. Halkımızın faydasını ön plana çıkartarak, Çınarlı Han bölemizde, Havran'ait olan kısım oldukça fazladır. Bu bölge çok kısa piknik saatlerinden öteye gitmeyip, halkımız doyasıya doğanın tadını çıkartamamaktadır. Bungalov evler projesi ile bu hedefimize çok daha hızlı ulaşacağız. Kendi arazimizi değerlendirip, hazine arazisi kısmında yer alan alanları kiralayıp çok güzel tesisler inşaa edeceğiz. özellikle solunum rahatsızlığı çeken yaşlı hastalarımıza konaklama önceliği vereceğiz. böylelikle kendi öz kaynaklarımızı en verimli şekilde, güzel projeler ile  ve sloganımız olan, '' Güzel Havran , Mutlu İnsanlar. '' sloganına en uygun projeler ile Havran ilçemizde büyük bir değişime imza atmak istiyoruz. Tabiki bu projelerin asıl mimarı halkımızdır. Halkımızın gelen sese kulak vererek, proje ekibimiz ile nasıl yapabiliriz bunu tartışıp. projenin uygulanabilirliğini tam kanaat getirdikten sonra, çizim aşamasına geçiyoruz. yine doğa üzerine çok güzel projelerimiz var, onların taslakları bitince de sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. diyerek sözlerini tamamladı.

 

 




9. HAVRAN TARIMSAL ÜRÜNLER AMBALAJ VE PAKETLEME TESİSİ PROJEMİZ
Çiftçinin ürününü daha kıymetli hale getireceğiz. Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz; '' En önemli ekonomik projelerimizden biri de Havran ilçemizde çiftçimizin ürettiği ürünleri kendi tesislerimizde paketleme ve ambalajlama yaparak, çiftçinin ürünü daha yüksek fiyatlardan alarak, direkt olarak Havran'dan piyasaya sürmek istiyoruz. Bu gün Havran ilçemizde paketleme ve ambalajlama tesisi olmadığı için çiftçinin ürünü maliyetini zor kurtarır şekilde Havran ilçemizden çıkmakta veya iç piyasada satışa sunulmaktadır. Bizim projemiz ile kaliteler standardında, markalaşma ile ürünlerimiz kıymetli hale gelecek, Türkiye piyasasında, süper marketlerde ve diğer kurumlarda satış reyonlarında Havran markası yerini alacaktır. Gelişen ve değişen teklonjik yaşamımızda artık ambalaj, paket ve marka olmadan tarımsal ürünlerin pazar piyasasına sunumu imkansızdır. inanın bu proje çok zor olmayan bir projedir. küçük bir atılım ile herkesin bu projeyi başarma sansı vardır. ilk adımı biz atmak, Havran'da ilki başarmak için atılım yapmaktayız. diyerek sözlerini tamamladı.

 



10. HAYVANAT BAHÇESİ PROJEMİZ (ADETA MİLLET BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ)
Ak Parti Havran Belediye Başkan Adayı İsmail Çetinkoz '' Havran Hayvanat Bahçesi '' projesini tanıttı. Çetinkoz sözlerine söyle devam etti; Edremit Körfezinde geniş kapsamlı bir hayvanat bahçesi yok. Bizim projemiz Hayvanat Bahçesi yanında aynı zamanda bir millet bahçesi olacak. bu bölgemiz için büyük önem arzetmektedir. Buradaki hayvanat bahçesi sadece Havran'a değil tüm Edremit Körfezine hitap edecektir. Hayvanat Bahçemizde;  yürüyüş yolları, yapay göl, yapay şelalesi, çocuk parkı, kafeteryasıyla alanı adeta bir millet bahçesine döştüreceğiz. burası öğrencilerimizin, Havran halkının, ve tüm Edremit Körfezi'nin gelip ziyaret edebilecekleri bir yer haline gelecektir. dedi.




10. EKONOMİK KALKINMANIN TEMEL ŞARTI KENDİ ENERJİNİ ÜRETMEKTİR ( GES VE RES SANTRALİ PROJEMİZ)
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz, Havran Ekonomik Kalkınma Programı Projeleri kapsamında yürütülen ve kurulacak olan fabrikaların elektiriğini kendi imkanları ile sağlayarak, artan elektiğide Havran ilçemize rekabet kurumunun ön gördüğü en düşük fiyattan elektrik vereceğini, hem fabrikalarının çarkları kendi elektriğimiz ile dönecek, artak elektirik ile halk ve işletmeler en ucuz bir şekilde faydalanacak dedi. Diğer Ak Partili belediyelerin örnek projelerini de inceleyen Çetinkoz; '' Kendi Enerjisini üretemeyen bir şehir boş tenekeye benzer, sizin birikimlerinizi alır götürür. üretemezsiniz, ürettiğinizi enerji yakıtına yatırırsınız. dedi. son yönetmelikler ile Belediyelerin RES ve GES projelerinde büyük desteler ve kolaylıklar sağlandığını dile getiren Çetinkoz; Enerji sorununu çözmek, bütün projeleri yapmak gibidir. Enerji olmadan asla kalkınmadan söz edemesiniz dedi.



11. E- TİCARET PROJEMİZ ( Bu projemizde hane halkında yapılan el emeği göz nuru ürünleri internet ortamından tüm Türkiye'ye pazarlamayı hedefliyoruz.)
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz E-Ticaret yazılımı ile her haneye sanal dükkan ve mevcut esnafımızıda sanal dükkan projesi ile herkesin ürününü internet ortamından tüm Türkiye pazarlayacağız, çünkü gelişen ve değişen teknolojik dünyamızda internet üzerinden pazar payı çok fazladır. Havran ilçemiz olarak biz de bu pazardan payımıza düşeni almak istiyoruz. dedi. Çetinkoz; özellikle ev hanımlarımız evde ürettikleri el ürünlerini nasıl satabileceğini tam olarak bilememekte, veya mevcut olan internet satış siteleri kredi kartı vs gibi prosedürler istemekte, bunlar olsa bile paketleme, kargo gibi diğer hizmetleri yapamaya fırsat bulamamaktadır. biz E-Ticaret sistemi ile Havran'da üretilen ürünleri, kendi sistemimiz üzerinden pazara sunumu yapacağız. gerekir ise ambalaj ve paketleme ünitelerimizde ürünleri tasnif ederek, ve hane halkını müşteriler ile muhatap etmeden Türkiye pazar piyasasına sunumunu yapacağız dedi. bizim yönetimimizde her hane halkı ve her iş yerinin e ticaret dükkanı olacaktır. böylelikle hane halkının ürettiği ürünleri ekonomik kazanca çevirmek istiyoruz dedi.


Müşteri açısından avantajları;
Evden hızlı bir şekilde alışveriş yapma imkanı sağlar.
Ürün fiyat araştırması ve alım yapmak için harcanan ulaşım giderleri ortadan kalkar.
Ürün çeşitliliği içinde tercih yapma imkanı geniştir.
Ürün kıyaslama imkanları daha geniştir.
İstenilen ürün hakkında araştırma ve kullanıcı deneyimlerine ulaşmak kolaydır. Bu sayede ürün hakkında ilk elden gerçekçi bilgilere ulaşma imkanı sağlar.

Satıcı açısından avantajları;
Ürünlerini satabileceği 365 gün, 24 saat açık bir şubeye kavuşur.
Ürünlerini tanıtan bilgileri detaylı olarak sunabileceği online bir platforma sahip olur.
Stok yapmadan, ürün satışı yapabilir.
Depo, dükkan kirası, eleman, elektrik, su, telefon, fax vs. gibi gider kalemlerini ciddi oranlarda azaltarak kazanç sağlar.
Dünyanın her köşesinden sürekli ve yeni müşteriler kazanma imkanı yüksektir.
 



12. e-BELEDİYE PROJEMİZ ( e-Belediye Projemiz ile Bürokrasiyi minumum seviyeye düşüreceğiz. )
Ak Parti Havran Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çetinkoz ; e-Belediye projesini tanıttı, Çetinkoz ; Gelişen ve değişen teknolojik dünyamızda gelişmelerin arkasında kalamayız. Biz de teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istiyoruz. e- Belediye günümüzde olmazsa olmaz projelerden biridir. Bu projede temel hedefimiz bürokrasinin azaltılmasıdır. dedi.

E-Belediye bilgi sistemi hangi kolaylıkları sağlıyor ?
>Vatandaşlara dönük hizmet süreçleri basitleştirilecek ve standardizasyon sağlanacak, kamu kurumları ve yerel yönetimler arasında anlık veri paylaşımı kurulacak, hizmetler merkezi sistem üzerinden yürütülerek vatandaş işlemlerinin elektronik ortamda elektronik veya mobil imza ile yapılabilmesi sağlanacaktır.
>Geliştirilecek olan belediyecilik yazılımları ile vatandaş odaklı bir yerel yönetim yapısının oluşturulması için bilgi ve iletişim teknolojileri etkin şekilde kullanılacaktır.
>Belediyelerin iş süreçlerinin kısaltılması ve daha hızlı hale getirilmesi ile zaman ve emek kayıpları ile mali kayıpların önlenmesi amaçlanmaktadır.
>Kesintisiz yerel hizmet sunumu sağlanacaktır.
>Bankalar ile anlık veri transferi sağlanarak vatandaşlarımızın vergi ve fatura gibi ödemelerinin çevrimiçi olarak yapabilmesi mümkün olacaktır.
>Sistem, vatandaş odaklı bir yerel yönetim yapısının oluşturulmasına ve vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden daha hızlı, kolay, etkin, kaliteli bir şekilde yararlanmasına ve bu hizmetlerdeki bürokratik işlemlerin azaltılmasına da hizmet edecektir.
>Sistem, ülke çapında hizmetlere belirli bir standardizasyon, şeffaflık ve denetlenebilirlik anlayışı getirecektir.
>Sistem ayrıca, Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu (YOİKK) uygulamaları kapsamında belediyelerin yürüttüğü inşaat izin süreçlerini kısaltacak, bir sonraki aşama olarak da diğer kurumlar ile yapılan entegrasyon çalışmaları sonucu süreç sayılarını düşürecek ve süreçleri sadeleştirecektir. Bu durum da Ülkemizin iş yapma kolaylığı dünya sıralamasına ciddi anlamda katkı sunmuş olacaktır.

 


Her ilin Şehir Anayasası denilebilecek ,Bütün bunların hepsini ayağa kaldıracak bir belediyeciliğe ihtiyaç var. Bunun için bol proje üretecek, şehre, halkın karşısına 'şunları yapacağız' diye ilan ettiği anayasasıyla çıkacak ve kendisine kaynak oluşturacak bir belediyeciliğe ihtiyaç var. ( Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş )

 

 
Toplam blog
: 5
: 162
Kayıt tarihi
: 06.08.18
 
 

İsmail Çetinkoz kimdir? Biyografisi  2001 yılı Ak Parti Havran ilçe teşkilatı kurucusu ve ilçe se..