Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '15

     
    Kategori
    Deneme
     

    Hikayem

    Hikayem
     
    Yenge.... Kimliğim buydu. İki çocuğum da artık okula gidiyordu ve yeni biryere tayin olmuştuk. Çok beğendiğim bu şirin şehire gelir gelmez aşık olmuştum. Kalabalık bir sitede oturmaya başladık. Çocuklar okula gidince yapayalnız kaşıyordum. Eşime çalışmak istediğimi söyledim, şiddetle karşı çıktı. Biraz tartışma ve mücadele sonucu, izin verdi. İş bulamıyacağımı zannetmiş olmalı. Bir hafta sonra profesyonel iş hayatım başlamıştı.
     
    Bu iş hayatımın başlangıcıydı. İşe ilk gittiğm gün kendimi son derece suçlu hisseyordum. İşterine babam bıraktı beni ve huzursuzluğumu daha da artırdı. Orta okul mezunu bir ev hanımıyken, atmış olduğum bu adım sayesinde, başarılarla dolu bir iş yaşantım oldu ve şimdi emekli oldum. 
     
    Çaycı olarak başladığım şirkette satış şefliğine, daha sonraki iş yerlerimde müdürlüğe kadar yükseldim. Bu arada liseyi dışarıdan bitirdim üniversiteye de başladım ve işletme 2. Sınıftan terk ettim. 
     
    Yenge...... Artık kendi kimliğim ile anılıyordum. İlk banka kartım, vergi numaram hatta vergi iadesi aldığımda duyduğum kıvanç gözlerimi 
     
    Kadınlar isterse başarabilir. 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun. 
     
    Toplam blog
    : 1
    : 39
    Kayıt tarihi
    : 16.10.09
     
     

    Gizemli herşeyi merak ederim. Yaradılış amacımın olduğuna inanıyorum. ..