Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '10

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Hoşgeldin masalımın Perisi...

Hoşgeldin masalımın Perisi...
 

kıymetlim benim


Bir sabah 2 saat sonra seni kucağıma alacak olmanın heyecanı mutluluğuyla dolu olarak uyandım. Beynim dahil bütün organlarım sana odaklanmıştı. Etrafta olan biteni ne görüyor, ne duyuyordum. İçimde kanat çırpan kuşun sesi kulaklarımda çınlayıp duruyordu. Annemmm hoşgeldin bebeğim, ne iyi ettin, bana yeniden yaşama sevinci verdin. Hoşgeldin kızım..
Sana kavuşmak için çok uzun ve çok zorlu bir süreç geçirdim. Bu süre içinde sana dokunamayacağıma dair uzun kabuslar gördüm. Günlerce geceler uyumadım, sabahlara kadar ağladım çok şükür Rabbim'e seni bana sağ salim sağlıklı kavuşturdu.


Miniciktin dokunmaya kıyamadım bir yerin incinir diye, bakmaya doyamadım sana, sabaha kadar bir saniye bile yanından ayrılamadım korkudan. Miniciksin savunmasızsın sana birşey olsa ben ne yapardım? Anladım ki sana kavuşmak için yaşadığım zorlu süreç sana kavuştuktan sonra da devam edecekmiş. Hatta bir saniye bile seni aklımdan çıkaramadan.


Kızım benim seni çok seviyorum. Sen benim yaşamıma bir renk kattın, aldığım nefese bir anlam verdin. Attığım her adımda sen varsın. Senin için yaşıyorum artık. işten eve döndüğümde kokunu burnuma çekiyorum ne Stres kalıyor ne yorgunluk. Sen benim hayatta yaptığım en iyi şeysin. Yanına uzanıp saatlerce seni seyrediyorum, bu yaşıma kadar seyrettiğim hiç bir şey bana bu kadar huzur vermemişti. Uyurken bana dönüp elini yanağıma koyduğunda tenindeki yumuşaklığın verdiği mutluluğu kelimelerle anlatmak mümkün değil.
Minicik ellerini tuttuğumda masum tertemiz bakışlarında başımın döndüğünü hatta içimin içime sığmadığını hissedebiliyorum. Mutluluk çığlıkları atmamak için kendimi zor tutuyorum. Bebeğim yavaş yavaş büyüyorsun, her gün yeni bir hareket, yeni bir mimik sana doyamıyorum, senden ayrılmak o kadar zor ki, inan yarım çıkıyorum evden.
Sadece çalışmak için çıkan bir Robot gibi mesela, tüm duygularını hislerini yavrusuna bırakıp çıkmış bir anne. Sanki dışarda Oruç tutuyorumda akşam İftar'ım sensin, yaşam seninle yeniden başlıyor. Ne bileyim ya Oksijen, Ekmek, Su Hava yaşamda zorunlu olan tüm ihitiyaçların karşılığı sensin annemmm.
Sesin hep kulaklarımda durmadan bağırıp durman, sanırım ilerde ne kadar yaramaz olacağının bir işareti ama çok hoşuma gidiyor. Yaramaz ol kızım mutlu ol sağlıklı ol da herşeyim sana feda olsun bebeğim. Sabah benden önce uyanıyorsun ya başlıyosun saçımı çekmeye, gözlerim yarı kapalı seni izliyorum, tepki vermediğimde daha bir güçlü başlıyorsun asılmaya sonra burnum sonra ağzım dayanamıyorum artık, açıyorum gözlerimi annem diyorum, basıyorsun sevinç çığlını. Sen gülerken benim içim eriyor kızım, gülmek her bebek gibi sana da çok yakışıyor. Sana sevgimi anlatmak için söylemediğim güzel kelime kalmamıştır herhalde. Tomurcuk Gülüm, Narçiçeğim, fındığım, cimcimem, prensesim, ayparçam, kelebeğim, Çiçeğim, sevgilim, canımıniçi, Papatyam, Kuzum, hatırlamıyorum daha bir sürü.


Hayat seninle yeniden başladı, bambaşka bir insan oldum şimdi. Anne oldum dünyanın en güzel şeyi oldum. Yeni bir masal yazacağız kızım seninle sen masalımın iyilik güzellik Peri'si olacaksın. Bundan sonra ki yaşamım sadece senin mutluluğun sağlığın sıhhatin için çabalamakla geçecek, İnşallah bunu başarırım meleğim benim. Bizim masalımız çok güzel olacak okuyan bıkmayacak, dinleyen doymayacak yavrumm.

Canımın içi biricik kızım. Sakın ağlama buna dayanamıyorum, ağladığını duyduğum an dünya başıma yıkılıyor. tabiki bebeksin şu an için ağlamaktan başka çaren yok, ama ağlama yavrum ben ağlarım senin yerine, bir damlacık gözyaşına kıyamam ben senin.


Sen benim damarımda dolaşan kansın. Bana yeniden can verdin yaşama sevinci verdin. Seni daha çok anlatacğım biliyorum, bu yazıyı 10 dk ya sığdırdım. Seni çoookkkkk seviyorum. Kızım hoşgeldin masalımın Perisi... Hoşgeldin anasının kuzusu.

 
Toplam blog
: 8
: 652
Kayıt tarihi
: 02.03.07
 
 

Kendimi bildim bileli çalışıyorum. İş hayatı zor tabii…Yazmayı çok severim, konuşmayı da :-)) Gün..