Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '17

 
Kategori
Yetenekler
 

İnci Mercan'ı hiç dinlediniz mi?

İnci Mercan'ı hiç dinlediniz mi?
 

Youtube'da yeni sesler, yeni renkler keşfetmeyi çok seviyorum. Takribi olarak 2-3 ay önce tamamen tesadüf eseri çok farklı ve çok güçlü bir sese sahip İNCİ MERCAN'ı keşfettim. Özellikle Berduş'u icra ettiği videoyu birkaç kez seyrettikten sonra, bir de baktım ki bildiğiniz müptela olup çıkmışım, sizlerle de paylaşmak istedim.

Youtube özellikle sahne sanatları konusunda çok büyük ve erişimi kolaylaştıran bir iletişim kanalı. Koray Avcı gibi eşi zor bulunur yeteneklerin parlamasına ön ayak olmuş, hak ettiği yerlere ulaşmasını sağlamıştır. Bir konuda çok sevindim İnci Hanım'ı ilk seyrettiğimde. İzlenme sayısı çok yüksekti ve kendini yıllardır müziğe adamış Koray Avcı gibi o da hak ettiği şöherete hızla kavuşmaktaydı. Kendi tarzı ile yorumladığı parçalar enfes. Yeni albümü de yolda galiba. Bir kaç stüdyo kaydı yayınlamış.

Defalarca kez aynı videoları seyredince, artık çok tanıdığınız biri gibi oluyor sanatçı.İki farklı İnci Mercan var benim için, özellikle Jolly Joker Antalya konser videolarını seyrettikten sonra. Birincisi okuduğu parçaları yürekten okuyan, sahnesi çok başarılı, sahneyi ve seyircisini çok seven, sanki yıllardır dinlediğim bir müzik kadını. Diğeri ise candan, bir yanı hiç büyümemiş şımarık ama sempatik kız çocuğu, deli dolu, sanki yıllardır tanıdığım can bir arkadaş. İnanın bu his videoları birkaç kez seyrettiğinizde size de geçecektir. Umarım canlı dinlemek de, tanışmak da kısmet olur.

Kendisi hakkında birkaç sitede doğruluğu teyit edilmemiş çok kısıtlı bilgi mevcut. Umarım en kısa zamanda, İnci Hanım'ın bir röportajına şahit olurum.

 

Yolu açık olsun ...

 

Youtube İnci Mercan'ın Kanalı :

https://www.youtube.com/channel/UCRPUGxDZjbrJW9_KqJAkVNw/videos

 

Konser Videoları :

https://www.youtube.com/results?search_query=%C4%B0nci+mercan+jolly+joker

 
Toplam blog
: 13
: 6011
Kayıt tarihi
: 18.09.12
 
 

Marmara Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Elektrik Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Halen özel..