Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İyi ki doğdun, iyi ki benimsin!!!

İyi ki doğdun, iyi ki benimsin!!!
 

Bugün kendime söz verdim daha da bir gülümseyeceğim hayata, ne olursa olsun müdür mü bağardı bağarsın, birine mi sinirlendim olsun hiç birşeyi takmayacağım.

Bugün dedim ya söz verdim kendime aman ne olursa olsun işte... Hiç kimse bozamayacak moralimi ve hiç hiç kimse aşkımın dediği gibi çıkaramayacak içimdeki canavarı. Çünkü bu gün benim kocamın, aşkımın, bitanemin doğum günü... Ben bu günümü sırf onun için yaşayacağım, sadece şu dünyada o varmış gibi. Gerçi ben her geçen günümü onun için yaşıyorum da, ama bugün bir başka; benim kocamın doğum günü...

Tam bu yazıyı yazarken aradı işte, şimdi daha da mutluyum sesimi duymak istemiş özlemiş beni, öyle çok seviyorum ki onu... Anlatsam belki dağlar taşlar bile dile gelir!

İyi ki doğmuş benim aşkım yoksa benim kahrımı kim çekerdi, babam bile diyor yani o çocuk seni nasıl çekiyor diye çekiyor işte benim aşkım, hem de bir öf bile demeden. Bak şimdi yazarken ona tekrar mı aşık oluyorum ne:)

Şuanda işteyim ve saatin 17 olması için dört gözle bekliyorum çünkü bugün aşkımın doğum günü; İyi ki doğdun sevgilim ....devamı evde, evimizde ... :)

 
Toplam blog
: 11
: 575
Kayıt tarihi
: 20.03.09
 
 

1988 Eskişehir doğumluyum. Halen Eskişehir' de yaşıyorum burayı çok ama çok seviyorum. Evliyim kocam..