Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '12

 
Kategori
Anne-Babalar
 

İyi ki varsınız...!

Belki bugün sana verilecek en güzel hediye, öpücüklerle seni uyandırıp, yatağının baş ucuna mis kokulu çiçekleri koyup ardından güzel bir kahvaltı hazırlamak olurdu.

Bence bu ödül törenlerinde verdikleri yaşam boyu onur ödülünü tek hak eden siz annelersiniz. Bir gün birisi çıkıpta bu ödülü tüm annelere armağan ediyoruz der mi!!!

Ben geç anladım bazı şeyleri ama erken kaybetmek niyetinde de değilim. Çok pişmanlıklarım oldu bu hayatta ama en çok üzeni sana karşı yaptıklarımdı. Seni bir kere üzdüm mü, benim iç organlarım istifa dilekçesini hemen verirdi. Yüreğim sığmazdı içime , beynim karıncalanırdı.

Farkında olmakta güzel bazı şeylerin mesela seni kaybetmemek için, üzmemek için, kalbini hoş etmek için yapamayacağım şey yoktur.

Eğer alnımızda yazılı olan zaman bize yetecek kadar varsa, geç kaldığımız bütün yılların acısını, önümüzdeki yıllardan çıkaracağız, bunu hep birlikte yapacağız.

Annelik bir meslek , emekliliği olmayan ,çalıştığı halde bir kuruşa tenezzül etmeyen aksine o bir kuruşu çocuklarından esirgemeyen, karşılık beklemeyen, ne olursa olsun çocuklarım, ne olursa olsun yuvam yıkılmasın diyen, CENNETİN yolunda bizleri elleri kalbinde bekleyecek olan kutsal bir meslektir ANNELİK...!

 

Tüm ANNELERE selamlar olsun...!

 
Toplam blog
: 7
: 177
Kayıt tarihi
: 20.03.12
 
 

Genellikle yalnızlıkla takılırım arada bir arkadaşlarımla görüşürüm. Yazmaktan çok keyif alıy..