Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '16

     
    Kategori
    Estetik / Güzellik
     

    Kadın, sağlık, bakım ve güzellik

    Kadın, sağlık, bakım ve güzellik
     

    Dermokozmetik Ürünler


    Merhabalar,
     
    İlk yazımda kadınlara özel sağlık ve bakım ürünleriyle ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
     
    Cildimizdeki deformasyon günümüzün getirdiği stres, hava kirliliği ve diğer birçok sebepten ötürü hızla deforme olabilmektedir. Dolayısıyla cilt bakımının önemi bir kat daha artmış durumdadır. Cilt bakımı için birçok farklı yol izlenebilir. Bunlar arasında evde hazırlanabilecek tamamen doğal ürünler, organik bakım ürünleri ve dermokozmetik ürünler yer almaktadır.
     
    Cilt tiplerine göre (kuru, yağlı, karma ciltler gibi) muhtelif doğal temizleyiciler bulunmaktadır. Bu temizleyicilerle sağlıklı bir şekilde cildinizin bakımını tamamlayabilirsiniz
     
    “Organik” bakım ürünleri içeriğindeki maddelerin sentetik gübreler, böcek ilaçları veya diğer bitki büyüten düzenleyiciler olmaksızın yetiştirildiğini ve toplandığını anlatmaktadır. Bu sebeple, organik ekin döngüsüne, topraktaki ekin kalıntılarına, hayvansal gübrelerin kullanımına ve toprağın üretkenliğini korumak için zararlı ot, böcek veya diğer zararlıların kontrolünde mekanik yöntemlerin kullanılmasına özen gösterilmektedir.
     
    Dermokozmetik ürünler ise Türkiye' de yalnızca eczanelerde satışının yapıldığı, fiyat anlamında kozmetik ürünlere göre nispeten daha pahalı ve güvenilir olduğu düşünülen ürün portföyüdür. Özellikle yaz aylarında dermokozmetik ürünlerin güneşin zararlı etkilerine karşı etkinliği kanıtlanmış ürünleri bulunmaktadır. 
     
     
     
    Toplam blog
    : 1
    : 107
    Kayıt tarihi
    : 20.07.16
     
     

    Merhaba, Kozmetik ve bakım ürünleriyle ilgilenmekteyim. Birçok markayı ve ürünü deneyerek etkiler..