Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mart '18

     
    Kategori
    Aşk - Evlilik
     

    Kadın Erkek İlişkileri

    Kadın Erkek İlişkileri
     

    kadın erkek ilişkileri


    Yalnız dünyaya gelen insan bu hayatı sosyal bir varlık olarak devam ettirir. Kişinin onu anlayan bir eş bulması önemlidir ancak o ilişkiyi sağlıklı devam ettirmek daha önemli bir noktadır. Kadın erkek ilişkisi, kaliteli bir yaşam için gereklidir ve birçok püf noktasına sahiptir. Şimdi eşlerimizle ya da partnerimizle bağımsız nasıl olmalı ondan bahsedelim.

    İnsanların en yaygın kullandıkları iletişim aracı konuşmadır. Sözlerimiz bizim iç dünyamızı yansıtır, eksiklerimizi ifade eder. Örneğin biri sürekli ben çok dürüstüm, ben seni asla aldatmam gibi cümleler söylüyorsa aslında ben dürüst olmak istiyorum ya da bana dürüst ol mesajı veriliyor olabilir. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki sürekli ben şöyleyim böyleyim diyen kişilerin söylediklerinden çok davranışlarına bakmanız gerekir. Kadın ve erkek farklı özelliklere sahip ama aynı özeden varlıklardır, sevgi gibi duygular birçok problemi çözer. Çok yemin eden, çok konuşan kişiler kendi eksikliklerini gizlemek istiyor olabilirler. Bu yüzden az ve öz konuşmak yerinde olacaktır.

    Bir insanı tanımaya başladığınızda ilk olarak onun hangi özelliğinden etkilendin? Eğer birinin hoşlandığınız huyu sizi zamanla rahatsız ediyorsa ilerde de  sizi memnun edecek özellikleri bulmalısınız. Hemen bir örnek verelim, birinin cana yakın ve eğlenceli olması sizi etkilediyse ilerde o kişinin herkese karşı o eğlenceli tavrı sizi rahatsız edebilir. Halbuki zamanında o kişinin bu özelliği sizi çok heyecanlandırıyordu. Evlilik, kişilerin gün geçtikçe birbirlerine sevgi ve saygı duymalarından geçer.

    Burçak Gülşah Çamer

     
    Toplam blog
    : 1
    : 88
    Kayıt tarihi
    : 10.11.17
     
     

    İletişim uzmanı, yonefs tekniği bulucusu ve uygulayıcısı, yoga eğitmeni, yazar ..