Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınları baştan çıkarma yolları - 3 sihirli madde

Kadınları baştan çıkarma yolları - 3 sihirli madde
 

Kadınları Baştan Çıkarma Yolları


Kadınları baştan çıkarma yollarını kısaca özetle deseler, birazdan listeleyeceğim 3 özelliği söylerdim. Ama ön bilgi olarak da şunu söylemek istiyorum. Kadınları etkilemek istiyorsan, normal bildiklerinin dışına, mantığa ters gelen bazı şeyleri yapma gerekebilir. Bu bahsettiğim şeyler ortalama erkeklerin yapmaya korktuğu şeylerdir. Bunun sebebi de alacağı riskin büyük olmasıdır. Ama unutulmaması gereken bir nokta var, risk yoksa, kazanç da yoktur.

Fazla bekletmeden hemen 3 maddenin ilkiyle başlayalım:

1 - Ona İlgini Direkt Belli Et

Bunu yapmak özgüven gerektiriyor. Çoğu erkek bunu yapmaya cesaret edemez. Genellikle arkadaşça yaklaşmayı, ona çiçekler almayı, her istediğini yapmayı denerler. Yukarıda da belirttiğim gibi, mantığa ters gelen şeyler kadınlarda işe yarar. Sıradan erkekler televizyonda gördüklerini, kadınlar üzerinde kullanmaya çalıştıkları için, başarılı olamazlar. Bu yüzden televizyonda gördüğün her şeyi unut. Bunun yerine cesaretini topla ve karşındaki kıza ilgini belli et. Bunu yaparken de tedirgin ve özgüvensiz gözükme, çünkü iletişimde ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemlidir 

2 - Her Dediğine "EVET" Deme 

Bu da mantık dışı gibi gözüküyor. Çünkü baktığımızda bir insanla iyi anlaşmak istiyorsak, onunla ortak düşüncelere sahip olmamız gerekir. Ama kadınlarda bu tam tersidir. Eğer her dediğine "EVET" dersen, sana hiç bir saygısı kalmaz. Aynı fikirde olmadığınız anda bunu belirtirseniz size saygı duyar. Kısacası onu tavlayım diye hoşunuza gitmeyen şeylere evet demeyin. Aksine ne düşünüyorsanız onu söyleyin. Dürüst Olun. 

3 - Ona Has Olan Özellikleri İle Dalga Geç 

Eğlenceli bir şekilde onun bir özelliği ile dalga geçersen, bu onu şaşırtacaktır çünkü buna daha önce cesaret eden bir erkek olmamıştır. Örnek olarak kıvırcık saçlıysa, saçlarının aslan yelesine benzediğini söyle. Önemli olan zararsız ve eğlenceli şeyler söylemek. Bu onun sana açılmasını sağlayacak ve birlikte iyi vakit geçireceksiniz.

Bu kadar basit bilgiden sonra, daha detaylı ve ileri çekicilik tekniklerini öğrenmek istiyorsan, Sihirli Kelimeler programımı incelemeni tavsiye ederim.

 
Toplam blog
: 2
: 4766
Kayıt tarihi
: 08.06.12
 
 

Türkiye'nin kadınları etkileme ve kadınlarla ilişkilere yönelik ilk sitesi olan SeductionTurk.com..